Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2009, 02:01
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Twoja własna opinia o swojej wiedzy i inteligencji rozbiega się nieco z opinią pozostałych uczestników forum.
A Ty dalej posiłkujesz się opiniami innych jako argumentowi na słuszność poglądów. - Sory za czepianie się ale już kiedyś Ci to zarzuciłem i jak widać nic nie poskutkowało.Wydajesz mi się być osoba która nie ma własnego zdania a Twoje przekonanie o słuszności/braku słuszności wynika z tego że 5 napisało tak ,jeden nie , więc trza być w tej piątce.

A co do dyskusji.

wolfy - generalnie to co złe, przychodzi z za oceanu.Cenzura...To już w latach gdzie WTC stało sobie w pionie, koledzy w USA wpadli na pomysł, nawet żeby nie blokować , ale zbierać ip jak ktoś wlazł na jakąś stronkę która była nie pomyśli ówczesnej władzy a że za jakiś czas zastukały do drzwi różne służby...i to nie chodziło o stronki typu pedofilia.com czy jakwpiwnicyzbudowacbombe.com

Ja tu nie bronie UE, tyle że prawie każdy kraj na świecie ma ciągoty do inwigilacji, cenzury itp.
Dziwnym trafem to właśnie kraje nie stowarzyszone, NA DZIŚ DZIEŃ stosują lub próbują stosować REALNIE cenzurę, walczą z wolną wymiana plików,próbuja zamknąć ryj myślącym inaczej itp

unia nigdy nie będzie idealna tylko ja żądam , powiedzenia o co Wam tak na prawdę chodzi...O biurokracje, nierówne traktowanie, próby cenzury czyli nazwijmy to kwestie ekonomiczno-gospodarczo+prawo do możliwości prezentowania własnego zdania , czy chodzi Wam o....prawa bejów,laickość,aborcje,liberalną politykę antydragową,próbę narzucania nazwijmy to lewicowego światopoglądu(gdzie nie jest to dobra nazwa)....

Ja idę w zakład, że gdyby UE była swiatopoglądowo po Waszej myśli(czyli aborcjoniści,'ćpuny' do pierdla, lewacy blisko pierdla,beje bez praw,ateiści na cenzurowanym - religia i jej zasady głównym prawem) to dyskusja wyglądała by zupełnie odwrotnie...Bronilibyście tej UE mimo ekonominczno-gospodarczych dziwadeł które wyczynia.

Zaznaczam że mając na myśli 'Wy', mam na mysl m.in. orła,wolfy,cpc,wiślaka68,sambo,kalasznikova.

Ja bardzo chciał bym sie dowiedzieć gdzie jest ta grupa krajów, która odpowiada Wam, bo jak wiadomo do UE należy tylko większość Europy - prosze o przykłady, tylko nie pojedyncze..
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 09.05.2009 o godz. 02:03.
94 - Allah Akbar!!