Wyświetl pojedynczy post
mario315
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.04.2009, 18:23
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
Jedną z lepszych metod jest trzymanie w kieszeni kilku(nastu) biletów. Kiedy kanar żąda biletu, a nie mam aktualnego, to rzucam mu tekst: 'proszę sobie znaleźć' i podaje gaaarść bilecików. Raz poddał się bez walki, innym razem dokładnie przeszukiwał aż w końcu wziął jakiś pierwszy z brzegu i uznał go za prawidłowy, a ostatnio z garstki wyciągnął pierwszy lepszy i oddał mi w ręce i podziękował

Raz też tak zrobiłem i twardo szukał tego biletu i przeszukał wszystkie i mówi, że nie ma tu ważnego biletu i mi je oddał no to ja dalej szukałem po kieszeniach i na przystanku się otworzyły drzwi to uciekłem.

Ja już 3 rok jeżdżę codziennie do sql i z powrotem bez biletu i tylko parę razy byli kanary ale zawsze uciekłem.

Ja mam na nich kilka sposobów jak jadę 1 albo 2 przystanki to zawsze wsiadam ostatnimi drzwiami i pomału idę do przodu i podchodzę pod automat albo pod kierowcę wyciągam portfel i grzebię w nim jak coś to mówię, że dopiero wsiadłem i chcę kupić bilet, w ostateczności kupuję ten bilet.

Albo jak na końcu są pojedyncze drzwi to staję jak najbliżej nich i na każdym przystanku wysiadam i wypuszczam wszystkich i również wpuszczam wszystkich przed siebie tak, że stoję opierając się o drzwi jak są kanary to na najbliższym przystanku uciekam
Odpowiedz cytując