Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2009, 14:53
Ar222 napisał(a):Wyświetl post
Heh, dopingujcie tam porządnie żeby czasem Lech nie wygrał Myślę, że remis jest całkiem realnym wynikiem, bo obie drużyny prezentują zbliżony poziom. Jeśli tylko Lechowi nie wpadnie jakiś farfocel w końcówce

Zobaczymy jak to bedzie wygladac. Ludzie glodni dopingu sa, a wiemy jak to wygladac bedzie przy tej ilosci widzow...Zalezy jak ustawia mikrofony
Biletow juz nie ma i wielu znajomych pluje sobie w brode bo chcieli byc na tego typu meczu, nie chodzi o przeciwnika a raczej o atmosfere. Inni nadal sadza ze to jednorazowy wybryk...zobaczymy Grunt to podpisac papierek - jak to bedzie podpisane to juz nic nie powinno sie stac, chociaz znajac ITI...moze byc akcja "Lyzka" i po ptokach
Najwazniejsze jest to ze bedzie mozna razem po prostu podopingowac jak za dawnych lat i zobaczyc jak to wplynie na kopaczy bo nie raz i nie dwa tego sie domagali
Zdzierac gardlo, stracic glos...no i wynik tez sie liczy

Co do poziomu to nie do konca sie zgodze. Lech obnizyl loty i to wyraznie, a my gramy coraz lepiej tzn coraz lepiej to wyglada ale nadal jest to niezly piach Czyli mierny Lech vs dostateczna Legia...tak bym to mniej wiecej nazwal...albo raczej mierna +

Dl;a mnie najwazniejszy mecz to mecz z Wami w Krakowie a nie to co zobaczymy w niedziele, co nie znaczy ze i tak ich musimy rozniesc bo tak ich napompowali ze uwierzyle ze sa na tym samym poziomie co Legia i Wisla Do Nas to im jeszcze dalekooo

PS: Saklak - Renifer wazny dla Lecha ale jako nominalny napadzior to cos cienko mu wychodzi to z czego powinni go rozliczac.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując