Wyświetl pojedynczy post
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2009, 22:20
mcovalski napisał(a):Wyświetl post
zawsze możesz wchodzić "chłopakom" ze swojej "dróżyny w dupę ale bana to możesz dostać na paradzie "równie innych". Dwa razy bana dostałeś i nic się nie nauczyłeś. Może do 3 razy sztuka

:
Heh, typowe. Postraszyłeś banem i myślisz że jesteś zajebisty? Łał ale masz władze. Wklep sobie gościu sam bana. Mogę znaleść w regulaminie pkt. w którym ewidentnie obrażasz innych. W tym momencie gejów, być może także użytkowników forum...a miałem jak to mówisz "uczyć się od najlepszych" . Trochę tolerancji. Z tobą już nawet nie będe dyskutował.

Pytam czemu żaden z was nie potrafi ustosunkowac się do tego, że próbujecie wmówic użytkownikom, że obrażanie Lecha jest ok, a Legii już nie. Chyba nie wierzycie, że pisząc Amika nie obrażamy Lecha. Zarejestruje się na ich forum i się spytam czy jest to w porządku. Atakujecie mnie już we trzech, skończą wam się argumenty typu wytykanie mojej dysleksji, wyzywanie od geji...i dostane bana. Jesli ma sie to tak skończyc po tym poście to prosze od razu zlikwidować moje konto.

Rav napisał, że "widzę jedną ległę pod artykułem, a nie widzę setek usuniętych"...Legł widzę więcej ale już w oczy rzucają się tysiące Amik. Więc widząc, że można używać tego określenia co do poznaniakow, użyłem zwrotu wg. mnie równie obraźliwego w stosunku do Legii.

Wolfy napisał "Po pierwsze - za przekręcanie nazw drużyn są bany odkąd sięgam pamięcią, więc dość długo." Więc ok. nazywając Lecha Amikom nie przekręcamy nazwy dróżyny...dobrze wiedzieć.

JEszcze raz:
PYTAM CZEMU MOŻNA OBRAŻAĆ LECHA A NIE MOŻNA TKNĄĆ LEGII.
Doświadczenia życiowe przezycia typu gdzie mozna spróbować seksu homoseksualnego zostawcie dla siebie. Zarejestrowałem się na tym forum dlatego, że kibicuję Wiśle. Okazało się że można tu znaleść instrukcje co i gdzie mozna dostać w dupę. I mówi to ten od którego mam się uczyć - najlepszy.

ps. z banem poczekajcie ze dwa dni. Zarejestruje się na forum Lecha i spytam czy możemy tu nie obrażając ich pisac, że ich klub to Amika.
Powód: Widzę, że dzielnie walczysz o kolejnego bana
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.04.2009 o godz. 23:09.
Odpowiedz cytując