janko04 napisał(a):

|
a co jest Bednarz winien? Ja tam wierze ze on ma liste graczy i negocjuję porządnie, tylko RN nie wyraża zgody ....
|
Nie jestem zagorzałym antyfanem Bednarza, ale widok tego typu tekstów nieustannie mnie zadziwia. Jeśli ma takową listę i słyszy od Rady Nadzorczej "Nie, niestety Kaka jest za drogi, a Lampard chce za dużą premię za zdobycie Pucharu Ekstraklasy, klubu na to nie stać" to wsiada w samochód i jedzie oglądać mecze 1, 2, a nawet 3 ligi i szuka młodych zdolnych chłopaków, którzy przyjdą za 20 piłek i nie proszą o więcej niż kasa na kawelerkę i autobus, żeby dojeżdżać na treningi. Nie chce mi się wierzyć, że na naszych klepiskach nie biega kilku Błaszczykowskich, albo młodych Brożków, czy Sobolewskich (lub piłkarzy z takim potencjałem).
Co do transferów - szału nie będzie. Może przyjdzie jeden niezły piłkarz na miejsce odchodzącego (na przykład Bartczak z Zagłębia), ale i tak nauczony doświadczeniem zaryzykuję stwierdzenie, że po kolejnym oknie transferowym znów będziemy kadrowo przynajmniej trochę ( oby nie bardzo, jestem w stanie wyobrazić sobie, że w lecie odejdą Paweł Brożek, Marcelo, Baszczu, Zieniu) słabsi niż przed nim.