Temat: Goal United
Wyświetl pojedynczy post
Blacha92
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2009, 06:47
Nergal napisał(a):Wyświetl post
Gdybym dwa lata temu kiedy zaczynałem wiedział to co wiem teraz to byłbym w zupełnie innym miejscu Początkowo gdzies miałem wiek zawodników liczyła sie tylko siła, do treningu nie przywiązywałem wielkiej wagi, personel też był bo był...grało sie tak od soboty do soboty (kiedyś od piątku do piątku), od meczu do meczu. Dopiero po ładnych kilku miesiącach wziąłem sie do gry na powaznie i do dziś po części borykam sie ze skutkami błedów popełnionych jako początkujący gracz Mam tu na myśli przede wszystkim stopniowe odmładzanie kadry co wiązało się z jej regularnym osłabianiem, i kolejny taki zabieg czeka mnie po sezonie, ale myślę że jeszcze ze dwie malutkie rewolucje i w końcu w dużym stopniu będe miał taką kadre do jakiej dąże Oczywiście jak się na rynku transf. poszczęści lub trafią sie ze dwie perełki w juniorach
Nie wiem , może żle robie , ale mam gram w 8 lidze i doszedłem do tego , że mam jedną optymalną 11 w której grają nawet 30 latkowie(3-2) przeważnie , 26-28 lat.Mam kilku zawodników którzy mogą zastepować ich , o takiej samej sile. I jednoczesnie mam 7 zawodnikow ktorych trenuje i ktorym sie zwieksza poziom 21 latkow o sile 1.4.Wydaje mi sie ze to jest dobre rozwiazanie , na awans i zabezpieczenie na przyszlosc
Odpowiedz cytując