Marszałek napisał(a):

Teraz kiedy piłka afrykańska jest naprawdę silna to jakoś zramolały Henryk ich nie prowadzi. Podaj mi nazwisko trenera, który prowadzi zespół chociaż w II lidze na zachodzie.
Nowaka pominę,bo co on ma wspólnego z polską myślą szkoleniową,że go tutaj wrzucasz. Nie mam pojęcia szczerze mówiąc.
|
Ryszard Komornicki - FC AARAU - 5 miejsce w I lidze szwajcarskiej, grając co sezon nowym składem młodzieżowym.....
Ale to też nie będzie dla Ciebie OK, bo przecież Rynio to prawie Szwajcar (grał w Aarau), to że piłkarzem zrobłi go niejaki A. Piechniczek - na pewno nie miało wpływu na jego przygotowanie trenerkie....
Co zaś do Skorży - Jirsak na ławce dla picu, na boisku nie tylko Diaz, ale też i Cantoro czy Ćwielong oddychali rękawami..... Trudno podjąć decyzję, ale w sumie wynik jest niezły. Ziemniaki jedyne co to kombinowały na wolne z 20-25 metrów licząc, że wyjdzie strzał Stiliciowi - wyszedł (przy pomocy muru).
Porażką jest to że zimą wypożyczyliśmy Kowalskiego a potem sprzedaliśmy Clebera. Ot tyle że zabrakło ludzi do obrony.....
Zastanawiałem się, czy nie lepiej byłoby zagrać Zieniem z tyłu, a w pomocy Diaz lub Ćwielong. W ataku Niedzielan. Ciekawe jakby to wyglądało /

?