Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2009, 12:51
L-R napisał(a):Wyświetl post
choćby na tym, gdy powieszono transparent na którym nazwano go judaszem. Chyba że się czepiasz terminologii, to faktycznie może masz rację, ale użyłem tego czasownika bo nie chciało mi się wymyślać jakichś bardziej konkretnych określeń odnoszących się do zachowań części kibiców względem Frankowskiego.

Problem w tym że spora część tych zachowań nie miała na celu wyrażenia czyichś prywatnych odczuć (każdy jest wolny i może myśleć co chce) ale niejako wkładała zdanie wąskiej grupy osób w usta ludzi którzy myślą inaczej. Pamiętam jak raz byłem na C i gość z gniazda pociągnął: Franek Franek do Hiszpanii! Fakt że wcześniej powiedział że jeśli ktoś ma inne zdanie to nie musi skandować tego hasła (zresztą świetnie zareagował wtedy sektor D wygwizdując to hasło), ale po tym klopsie nie dostał megafonu nikt kto by rzucił np: Franek Franek łowca bramek!

jeśli Twój nick odnosi się do liberalnych poglądów pana Palikota, to powiedz mi gdzie tu była uwzględniona wolność osób, które mają inne poglądy niż skwk?

pozdrawiam
To było dawno... i sami wiemy, ze od tamtej pory tematu nie było... kazdy ma własne zdanie na ten temat i sami wiemy ze nikt nikomu nic nie każe spiewać.

p.s Jebie mnie polityka...