Wyświetl pojedynczy post
cuul
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2009, 20:17
ja_ka_ napisał(a):Wyświetl post
O czym Ty piszesz? Wystarczy punkcja czyli wbicie igły i ściągnięcie płynu (jeśli będzie krew to coś urwał, jeśli płyn to tylko naciągnięcie). Rezonans może ale nie musi jednoznacznie odpowiedzieć co się stało, podobnie jak usg. Doktor Urban jest znany raczej od dobrej strony w tych sprawach więc trzeba poczekać do jutra na badanie. Sam zerwałem więzadło przednie i dużo mniej groźnie to wyglądało. Bądźmy dobrej myśli ale przyznam że strasznie to wyglądało...
Wystarczy sprawdzić stabilność kolana po kilku dniach jak opuchlizna zejdzie... Urban się zna na kolanach, bo to akurat jego konik, ale nie wiem czy jest aż tak dobry. Nie wiem ile w tym prawdy, ale coś słyszałem że np. z Dawidowskim to On dał plamę. Mecz zremisowany, odrabiamy punkt do iti, ale amica może nam odjechać jeszcze bardziej. Obym się mylił i w poniedziałek okaże się że Paweł tylko coś naciągnął.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
Odpowiedz cytując