Wyświetl pojedynczy post
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2009, 12:13
AYALA napisał(a):Wyświetl post
co do Łobo to może sie jeszcze nie zaaklimatyzował w Wiśle ? Jest przy Reymonta od roku.Żuraw jak pamietam też dopiero tak po 2 latach zaskoczył ze strzelaniem bramek.Oby tak samo było z Wojtkiem Ł.
Myślę, że nie o bramki tu chodzi. Od tego są napastnicy. Kuba Błaszczykowski też nie był/nie jest jakiś super skuteczny ale praca jaką wykonuje na boisku, jego zagrania pozwalają partnerom na dołożenie nogi bądź głowy i jest bramka. niemal każda akcja Wojtka powinna być niemałym zagrożeniem dla bramki przeciwnika. Ale jak pisze 7 kotów, to od niego Skorża powinien rozpoczynać ustawienie składu.

Wojtek w Wiśle jest na tyle długo, że powinien już pokazać co nieco. 2 wrzutki w ciągu kilku pierwszych minut w meczu z Lechem to za mało. Większość tu osób jednak przesadza (a już odnośnie Zieńczuka to czasem wydaje mi się, że inne mecze oglądamy). W porównaniu do Małeckiego wydaje mi się że grają na tym samym poziomie z tym że ciąży na nim fakt, ze zarabia nie adekwatną do prezentowanej w tej chwili formy kasę.
Odpowiedz cytując