Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2009, 18:53
Blat Wywiad napisał(a):Wyświetl post
Marszałek piszesz takie bzdety że aż żal czytać
To nie czytaj,ktoś Ci każe?

Blat Wywiad napisał(a):Wyświetl post

Ja zapamiętałem Łobo jako przebojowego skrzydłowego z Zagłębia Lubin który owszem może nie byl piłkarskim wirtuozem ale na pewno prezentował solidny ligowy poziom.

Przeczytaj ze zrozumieniem co napisałem. Mówisz o przebojowym skrzydłowym z Zagłębia L,które swego czasu dostawało od Wisły regularne lanie, coś koło 6-0 i to kilka razy. Sam piszesz,że gość był ligowym średniakiem. Napisałem jak jest ligowa średnia.

Poza tym co mnie interesuje jak się kto odnosi do Jirsaka czy Łobodzińskiego. Co to za argument w dyskusji? To problem tych, którzy takie problemy mają,nie mój. A tak swoją drogą, Jirsak coś przynajmniej kiedyś zagrał w barwach Wisły. Łobodziński zawsze kiszkę gra.

Flamengista

Zbyt duzo tych niedomówień,tłumaczysz Łobodzińksiego na siłę. Nie grał,bo chyba go chcieli utemperować. Średni argument. To samo z Leo. Zahorski tez u niego grał,i grywa.

Gość jest słaby i tyle. Po co to tłumaczenie. Murawa wszytko weryfikuje. Możesz naopowiadać rzeczy niesłychanych, zmontować filmiki, na widok ktorych szczęka opada. Ale jak wyjdziesz na plac, mószisz pokazać co umiesz.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując