Blat Wywiad napisał(a):

Marszałek piszesz takie bzdety że aż żal czytać
|
To nie czytaj,ktoś Ci każe?
Blat Wywiad napisał(a):

Ja zapamiętałem Łobo jako przebojowego skrzydłowego z Zagłębia Lubin który owszem może nie byl piłkarskim wirtuozem ale na pewno prezentował solidny ligowy poziom.
|
Przeczytaj ze zrozumieniem co napisałem. Mówisz o przebojowym skrzydłowym z Zagłębia L,które swego czasu dostawało od Wisły regularne lanie, coś koło 6-0 i to kilka razy

. Sam piszesz,że gość był ligowym średniakiem. Napisałem jak jest ligowa średnia.
Poza tym co mnie interesuje jak się kto odnosi do Jirsaka czy Łobodzińskiego. Co to za argument w dyskusji? To problem tych, którzy takie problemy mają,nie mój. A tak swoją drogą, Jirsak coś przynajmniej kiedyś zagrał w barwach Wisły. Łobodziński zawsze kiszkę gra.
Flamengista
Zbyt duzo tych niedomówień,tłumaczysz Łobodzińksiego na siłę. Nie grał,bo chyba go chcieli utemperować. Średni argument. To samo z Leo. Zahorski tez u niego grał,i grywa.
Gość jest słaby i tyle. Po co to tłumaczenie. Murawa wszytko weryfikuje. Możesz naopowiadać rzeczy niesłychanych, zmontować filmiki, na widok ktorych szczęka opada. Ale jak wyjdziesz na plac, mószisz pokazać co umiesz.