dannato napisał(a):

(...)
5. andalemono - jakby chciano zlecić to firmie to by zlecono - szacunek to kibiców? A jaki ty masz szacunek do kogokolwiek pisząc "zrobić z nich kretynów w
mediach"? Szacunkeim do kibiców jest to właśnie, że ogłoszono konkurs, gdzie każdy kibic, czy ma 4 lata i zrobi projekt w paincie, czy ma 55 lat i jest
grafikiem, może wystartować. To ma być zabawa - a przy okazji będą nagrody - wydaje mi się, że dość atrakcyjne.
6. Szczerze powiem, jak czytam to forum (wiem wiem...nie chcę czytac to nie muszę) to mi się niedobrze robi...parę osób i to mocno związanych z Wisłą
zapierdala żeby ten stadion jakoś wyglądał a jedyne co się słyszy to to, że wszystko jest spieprzone, że nikt nic nie robi, że nikomu się nic nie chce, że
'urzędasy' leżą i mają wszystko gdzieś - nie wiecie, to się nie wypowiadajcie.
Pozdrawiam,
|
Rozumiem, że to był apel do młodszej czesci forum, która może nie wiedzieć jak funkcjonują
atrakcyjne gadżety w firmach.
Że idziesz do marketingu,
Hi darling! mam wieczorem stype, rzuć mi brelok, kalendarzyk, podłokietnik i breloczek...
Ciekawe czy prywatnie naprawdę wierzysz w to co napisałeś. Jeśli tak to pozwól, że dorzucę się do waszego 'za.......u' i podwoję wartość nagród, dorzucając 200. Numer konta proszę na priw, a Wy dalej - w imię dobrej zabawy koncepcyjnej - róbcie z ludzi frajerów ;-)
Jesteśmy dumą tego miasta z ogólnopolskim konkursem, opatrzonym oszałamiającym regulaminem i budżetem 50ojro na ojro 2012.
Również pozdrawiam.