Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2009, 04:15
Tylko moje trzy grosze odnośnie stanu faktycznego.
1q2 napisał(a):Wyświetl post
1.szukałem w liście użytkowników kogoś z nickiem Eller - nie znalazłem
Eller istnieje/istniał, ma permanentnego bana za trollowanie. Pamiętam go, ciężki przypadek. Jedyny użytkownik w historii tego forum, który dostał ode mnie "ignora". Jeśli go nie pamiętasz, sprawdź polityczny sprzed jakichś dwóch lat.
Tak, wiem o co proszę

4.Jasne jest to że ten ban jest zwykłym ,kolejnym wykoszeniem osoby z którą użytkownik Wilku , nie zgadza się jeśli chodzi o polityczne poglądy.
Jasne? Chyba tylko dla Ciebie. Akurat Eller dostał bana słusznie(a pamiętam go doskonale), a posiadanie wielu kont jest niedozwolone. To, że ktoś ma "jakieś_tam_poglądy" nie oznacza, że nie dotyczą go zasady ogólne. Na tym forum nie ma "prześladowanych mniejszości", czego dowodem choćby dość liczna reprezentacja kibiców innych klubów.

ps . znając zwyczaje robie printskrina z tego postu - jeśli sam zdecydujesz się go usunąć ,to daj znać(uznam że po prostu nie da się ruszyć tematu, -Ty tu rządzisz) - jeśli usunie go ktoś inny - napisze mejla.
No i widzisz, to jest typowa demagogia(nawet, jeśli nieświadoma). Generalnie rzecz ujmując - to, że post jest skasowany dla użytkownika nie oznacza, że moderatorzy i administracja nie mogą go zobaczyć. To nie jest tak, że naszej pracy nie można zweryfikować Robienie z moderatorów sobiepanów na tym forum jest bardzo dalekie od rzeczywistości...

To tyle z mojej strony, nie będę przeszkadzał w obywatelskim proteście, walce o wolność słowa i sumienia. Prawie żałuję, że już wyrosłem z takich rzeczy, może bym się nawet przyłączył.

Prosiłbym tylko pozostałych użytkowników o nie bicie tutaj piany do czasu, aż odezwie się rav. Tym bardziej, że z poziomu użytkownika nie widać bardzo wielu rzeczy(tak przynajmniej wynika z moich doświadczeń).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.03.2009 o godz. 04:28.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując