JohnnyH napisał(a):

Jakiego przeciwnika My graliśmy z Barceloną czy z Lechem Poznań. Nieprawidłowa bramka absolutnie niczego nie tłumaczy. Co to wogóle za gadanie ze dostaliśmy bramkę i nie mogliśmy się otrząsnąc. Albo ktoś ma pomysł na grę albo nie. My go nie mamy mniej więcej od roku i to jest fakt a nie kibicowskie mało merytoryczne .......enie. A jeśli już jest coś co niczego dobrego nie niesie to slepe bezkrytyczne podejście do Naszego Trenera który jest bardzo sympatycznym i mądrym gościem ale niestety wyniki i styl gry drużyny go nie bronią.
Pozdrawiam
|
Dokladnie - gol powinien dac druzynie kopa w dupe a nie sprawic ze w zasadzie mozna bylo w 50tej minucie rzucic recznik.
Zreszta jak by wrocic do meczu z Lechem z ubieglej rundy to bylo inaczej ale podobnie.
Juz tlumacze

.
2 gole z niczego juz na samym poczatku - ok to moze 'zabic' kazdego , potem jeszcze trzeci i w przerwie jestesmy w glebokiej dupie.
Jedno co mozna przy takim wyniku zrobic to grysc murawe i starac sie go przynajmniej zniwelowac.
tak tez sie zaczynalo dziac....kilka minut i mamy 1-3.
Ja wtedy bylem pewien ze rzucimy sie na nich ze zdwojona sila.Gol ktory sie nam nalezal i prawie 40 minut gry.
I co sie stalo? Otoz druzyna kompletnie siadla, tak jak siadla w srode.Tyle ze wtedy dobili nas bardzo szybko a tu tylko rzut zycia Pawelka uchronil nas przez kompletnym kolejnym blamazem.
Ja wiem , nie ma wzmocnien itp ale do cholery - ten zespol cofnal sie w rozwoju jakby dostal jakiegos alzheimera - zawodnicy zamiast grac lepiej, lepiej sie rozumiec - a jest sporo swierzej, w miare mlodej i niezmanierowanej krwi - graja jakby pierwszy raz ze soba grali - tu nawet nie chodzi o brak zaangazowania , bo przy takim podejsciu to bysmy dostali od kuchenek nastepna czworke, tylko o kompletny brak pomyslu na gre ofensywna, brak zrozumienia itp.Wszyscy sie gdzies chowaja ,strat jest tyle ze normalnie glowa mala....Ja na prawde nie wiem z czego to wynika.
A zeby nie bylo tylko stylem depresyjnym, to (i tu biore pelna odpowiedzialnosc za slowa

) mysle ze z Groclinem powinnismy wygrac i powinien byc to przyzwoity, a w porownaniu do poprzednich - dobry mecz w naszym wykonaniu.
Jesli tak nie bedzie, to choc nie bede za wywaleniem Skorzy - bo to powtorka z Petrescu i wynik na koniec bedzie taki sam - to cienko widze tak naszego trenera jak i wyniki druzyny w kolejnych meczach.