Cytat:
|
Gdyby ktoś tu pytał o większość - tak większość będzie Frankowi biła brawo. Nawet jak nam walnie dwie bramy.
|
Masz dziwne pojęcie większości...
Cytat:
|
Płótnami o judaszu kompromitują siebie a nie Franka . Widocznie za dużo SUKCESÓW było w ostatnim 10-leciu i w główkach się poprzewracało . Najpierw samemu trzeba być bez skazy żeby innemu wytykać.
|
Przy Judaszu Frankowskiej naprawdę jako Wiślak czuje się bez skazy.
Incognito, właśnie wypisując tych innych piłkarzy przy F. pokazałaś swoją wiedzę...
Cytat:
|
"Milczenie" każda z kibicowskich opcji mogłaby zaakceptować.
|
Owszem, mylisz się. Nie będę patrzył jak po boisku biega hipokryta wycierający swoją gębę naszą Wisełką. A myślę że "Fanatycy Frankowskiego" i "Fanatycy Wielkiej Piłki" też nie pozostaną obojętni, chociaż oni tylko dużo gadają na necie.
Cytat:
|
ja wiem jedno Franek jest wielkim Wislakiem i tak juz pozostanie.
|
Wielki Wiślak nie odchodzi w ostatni dzień okienka transferowego, bo przegrał i ktoś mu przyp****ił. Gdyby został jeszcze pół roku i odszedł choćby jak Dudka... to szacunek w stosunku do niego byłby dużo większy. Bo odejść trzeba umieć.
Cytat:
|
a wiem jedno Franek jest wielkim Wislakiem i tak juz pozostanie. Proponuje na obrazliwe teksty ze strony "naszych półglówków" zareagowac gwizdami, albo gromkim:" Franek jestesmy z Toba", badź "Franek Łowca Bramek" Ja na wisle jezdze od 20 lat i o sprawie Franka rowniez cos niecos slyszalem i zadne te argumenty do mnie nie przemawiaja, zeby usprawiedliwiac takie badziewne zachowanie wzgledem niego zwlaszcza po tym wszystkim co dla nas zrobil.
|
-Obrażasz kibiców Wisły, za co powinieneś dostać bana bo czym to się różni od obrażania przez kibiców innych drużyn.
-Życzę powodzenia w przekrzywianiu reszty.
-Co dla nas zrobił? Strzelał bramki... wykonywał swój zawód... Ok... mówił jaka to dla niego Wisła ważna nie jest, to czemu nie mógł poświęcić pół roku swojej kariery dla jego ukochanej Wisły i nie odchodzić w niej w najgorszym momencie...
Cytat:
|
Jeśli teraz wyzywasz Franka, akceptujesz 1906% to podpisujesz się pod zatrudnieniem Liczki, Engela, polityką sprowadzamy za zero itp itd z czym mamy do dziś do czynienia.
|
Gdyby odszedł wtedy Cupiał to nie świętowałbyś teraz mistrzostwa... a Wisłę czekały by dwie drogi: albo byśmy zaczęli jak Lechia od A-klasy z czystym kontem, albo byśmy żyli na skraju bankructwa w II, III lidze... bo nikt, ale to nikt nie kupi klubu z długiem 80 milionów... To Wam się w d*** poprzewracało, jak nie podoba Wam się polityka, która prowadzi do tego, że od 11 lat ten klub w każdym sezonie walczy o mistrzostwo Polski...