Kibic_1906 napisał(a):

Ja nie piszę tutaj o zarządzie Wisły - bo wiadomo jak on działa - ale o Panu Cupiale..Może w ostatnim czasie nie wydawał tyle pieniędzy na transfery do czego Nas przyzwyczaił , ale poczekajmy do końca sezonu..
Nie ma nic gorszego niż na raz zmienić pół drużyny - (Górnik , sąsiadka , jedynie Jaga jako tako sobie radzi)
Z jednym się w 100% z Tobą zgadzam - osoby odpowiedzialne za "wzmocnienia" typu Niedzielan , Matusiak ,Dawidowski czy Łobo powinny być z góry dymisjonowane!
|
Jeszcze przed przyjściem ich były ochy i achy, jaki to Bednarz kochany. A teraz to wyjebać go na zbity pysk bo Niedzielan dostał poważnej kontuzji, Matusiak myślał że wszyscy będą sie mu kłaniać(inna sprawa że to nie był transfer..) a Łobo coś tam gra. Jest jeszcze jakaś nadzieja że obaj zaskoczą w końcu. a co do Dawidowskiego. W tym samym czasie z nim przybył Zieńczuk, a Dudka był chyba podpisany przez tego samego, i co mi sie wydaje nim był Kasperczak (wtedy jakoś mógł kupować i kontraktować kogo chciał za określoną kwote tzn. tak jak macie w FM-ach) czyli jego też można było od razu wywalić, najlepiej już za "Ładzie"

jeśłi tak nie było prosze mnie poprawić ; ) to było ładnych pare lat temu, piękne czasy...