Wyświetl pojedynczy post
tomaso
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2009, 21:15
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Twoim problemem jest to, że widzisz to co chcesz. Wisła nigdy nie była "bogata", a już na pewno nie teraz. A te nasze "olbrzymie ambicje" to też w większości wasze projekcje.
Ale dzięki takiej demagogii łatwiej uzasadnić całe to bicie piany, prawda? To nie wy jesteście oderwani od rzeczywistości, tylko działacze... Banda idiotów, których możecie sobie gromić "ex cathedra" za niesprostanie waszym ambicjom. Można i tak.

Jeżeli jednak chcesz poznać odpowiedź na pytanie kto Cię w przysłowiowego "ciula" robi - spójrz w lustro.

A według mnie na pewno więcej.
Nie będę nawet pytał skąd ta pewność, kolejny samorodny talent menadżerski się znalazł. Przeczyta taki skrót meczu, obejrzy kilka filmików na "youtube" i wie wszystko. Już wiem jak powinien wyglądać nasz skauting - ściągnąć kilku takich gości, dać im łącze stałe i paczkę czipsów. Proste, acz genialne.

tomaso - no to teraz wszystko ma ręce i nogi. Kto to widział gościa z takimi referencjami za 150 tys. euro?
A skad wiesz czy to jest 150 tys moze zeczywiscie nas nie stac moze to jest 400 tys powiem tak jesli mieli by za goscia zaplacic wiecej niz to co wymieniles to jest to wg mnie bez sensu juz bym wolal zeby dali do belchatowa ta kase i zeby Gargula gral juz a nie za pol roku
Odpowiedz cytując