Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2009, 15:15
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
Zastanawiam sie jak to jest mozliwe ze bogaty klub z olbrzymimi ambicjami do gry w Europie, prowadzi tak żenującą polityke transferową.
Twoim problemem jest to, że widzisz to co chcesz. Wisła nigdy nie była "bogata", a już na pewno nie teraz. A te nasze "olbrzymie ambicje" to też w większości wasze projekcje.
Ale dzięki takiej demagogii łatwiej uzasadnić całe to bicie piany, prawda? To nie wy jesteście oderwani od rzeczywistości, tylko działacze... Banda idiotów, których możecie sobie gromić "ex cathedra" za niesprostanie waszym ambicjom. Można i tak.

Jeżeli jednak chcesz poznać odpowiedź na pytanie kto Cię w przysłowiowego "ciula" robi - spójrz w lustro.

dzamp napisał(a):Wyświetl post
Po drugie testy Ettiena już się skończyły, więc trenerzy wiedzą ile czasu potrzebuje do osiągnięcia optymalnej formy(według mnie na pewno mniej niż Beto, a o umiejętnościach i ewentualnej przydatności tych graczy do drużyny na dzień dzisiejszy nie ma co dyskutować).
A według mnie na pewno więcej.
Nie będę nawet pytał skąd ta pewność, kolejny samorodny talent menadżerski się znalazł. Przeczyta taki skrót meczu, obejrzy kilka filmików na "youtube" i wie wszystko. Już wiem jak powinien wyglądać nasz skauting - ściągnąć kilku takich gości, dać im łącze stałe i paczkę czipsów. Proste, acz genialne.

tomaso - no to teraz wszystko ma ręce i nogi. Kto to widział gościa z takimi referencjami za 150 tys. euro?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.02.2009 o godz. 15:23.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując