Wyświetl pojedynczy post
Sopranos
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2009, 00:34
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Od razu mi się nasuwa to co mówił Ettien w wywiadzie o ofercie OFI Kreta. "2 dni to 2 dni". Cierpliwość może się skończyć.
On i tak był długo na tych testach, więc nie sądzę by chcieli go wieźć do Krakowa na dalsze. Może być tak, że zawodnik z WKS dojedzie do Krakowa na przykład za kilka dni, przejdzie badania i podpisze kontrakt. Może być też tak, że w klubie dyletanctwo weźmie górę i będzie faktycznie tak jak w tym artykule. Stwierdzą, że np Sobolewski wraca nadspodziewanie szybko do pełnych obrotów i zrezygnują z Ettiena, mimo, że w moim odczuciu to piłkarze o innych dyspozycjach, mogący grać obok siebie na srodku pomocy.

Odesłanie wolnego zawodnika, za którego nie trzeba płacić, który w dodatku pozytywnie zaprezentował się na testach i przede wszystkim, który chce grać w Wisle to będzie dopiero tragedia. Ja mam przeczucie (zresztą poparte faktami), że to jest na prawde dobry piłkarz.
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując