gdsmk napisał(a):

Aha. Czyli na następnym meczu mamy jechać przez 90 minut Łobodziński na dwie strony ? Obraziłeś mnie bez powodu, wyciągając mylne wnioski, w zupełnie oderwanym od tematu poście. Weź to lepiej skasuj, zresztą ja w ogóle nie widzę ani nie słyszę, żeby ktokolwiek Łobodzińskiego dołował z trybun, a wątpię, żeby czytał to forum a tym bardziej przejmował się postami w Polityce Transferowej.
I nie wiem czy zauważyłeś, ale wcale nie popieram obrażania piłkarzy, a już szczególnie denerwuje mnie jechanie po Pawełku.
|
Myślę jednak, że czyta to forum. Jest także człowiekiem i pewnie chciałby wiedzieć co myślą na jego temat. Jako człowiek w wolnych chwilach nie leci na planeta Klarion tylko np. posiedzi na necie. Zastanów się czy ty jako piłkarz Wisły nie wchodził byś na to forum? Nie wieże, że nie. Co do dołowania to wystarczy wejść na artykuł w aktualnościach - "Uraz Wojciecha Łobodzińskiego" i poczytać komentarze "prawdziwych kibiców"... Wiele słów otuchy i każdy liczy na jego szybki powrót do zdrowia. Naprawdę myślę, że nie tędy droga i sami sobie szkodzimy. Jeśli cię uraziłem wcześniejszą wypowiedzią to przepraszam trochę mnie poniosło.