Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.02.2009, 18:10
Wychodzi na to ,ze skrzętnie skrywany przed światem geniusz z Brazylii, mający wzmocnić nasz zespół,będzie co najwyżej postrachem Odry, Bytomia lub innej Jagiellonii.O ile dobrze pójdzie. Doprawdy nie wiem jak się do tego odnieść,aby nie napisać złośliwości pod adresem Bednarza i Skorży, skoro już ten ostatni narzeka na Beto, że nie jest gotowy do gry w pierwszej jedenastce. Ja się pytam panowie to po co go ściągaliście, skoro nie jest to zawodnik na teraz? Średnio to wygląda. Sparing z osłabionym Spartakiem,a facet gra tylko 45 minut!Sił nie ma?

Wiemy wszyscy ,że Bednarz pracuje w trudnych warunkach, przy naprawdę znikomych środkach finansowych mających do dyspozycji, ale ****a na co było sprowadzać faceta, który w niczym, praktycznie, nie różni się od takiego Dudu. Mają bardzo zbliżone walory. Skoro nie ma pieniędzy to należy oszczędzać, a to co zrobił Bednarz ze Skorża na oszczędzanie nie wygląda. Jednym słowem, puścili zawodnika do gry od zaraz, aby na jego miejsce, po jakimś czasie, sprowadzić niemal takiego samego kopacza. Z tą małą różnicą, ze Dudu strzela bramki na Węgrzech a Beto w tym czasie pałętał się po jakiś w pół amatorskich ligach, sprawdzając czy nie rozleci się po bardzo ciężkiej kontuzji. A Skorża narzeka, że nie ma wysokiego napastnika, inie ma partnera do ataku dl Brożka. Jak go sprowadzili to sądziłem, że facet jest o klasę lepszy od takiego Dudu, jest w gazie, ma szybkość. A tymczasem on zaprzecza wszystkim moim oczekiwaniom. Więc pytam się, po co było go sprowadzać, jeszcze do tego robiąc taką szopkę przy tym, skoro podobny zawodnik był w Wiśle, dodatkowo gotowy do gry, bez żadnej poważnej kontuzji w przeszłości? Pytam się jeszcze raz po co?Jak dla mnie Bednarz ze Skorżą na dzień dzisiejszy skompromitowali się sprowadzając Beto. Takiego chłopa to można z III ligi włoskiej wyciągnąć, pełno tam takich biega.

Wiem, że są to niezbyt popularne słowa tym bardziej ,ze liga jeszcze nie ruszyła. No ale pewne rzeczy już widać. Każdy w duchu chce,aby Beto był super wzmocnieniem, ale bądźcie szczerzy,z ręką na sercu po tym co widzieliście i czytaliście, uważacie, że facet nam się do czegoś przyda?On jest od Clebera wolniejszy, diabeł wie czy nie od Cantoro. Średnio to widzę.

Wisła przeważa, bo Spartak gra pratkycznie bez środka.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 12.02.2009 o godz. 18:18.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując