Właśnie sobie przypomniałem dlaczego tak rzadko się tutaj wypowiadam...
sambo napisał(a):

|
wijcie sie wykształciuchy (...)
|
darotsok73 napisał(a):

|
wijcie się Rydzyki , bo ludzie pamiętają (...)
|
4fan_player napisał(a):

|
Wasz naczelny wódz IV RP jest w programie u Lisa.
|
cuba libre napisał(a):

|
Czytając niektóre posty mam wrażenie,że co po niektórzy zwolennicy PO zachowują się dokładnie jak koleżanki z gorszej strony błoń. Nie jestescie PO tylko AntyPiS!!! Bez urazy i napinki. By żyło się lepiej?
|
MisIIek napisał(a):

Czytając niektóre posty mam wrażenie,że co po niektórzy zwolennicy PiS zachowują się dokładnie jak koleżanki z gorszej strony błoń. Nie jestescie PiS tylko AntyPO!!! Bez urazy i napinki. Czyny nie cuda !!
ps. jak łatwo to podpiąć pod każda strone ?
ps2. Sambo wytrzyj buzie bo ślinisz się słuchając i oglądając Jarosława spisz wszystkie jego słowa i nam kolejne tyrady jaki to Pis jest wspaniały wygłoś
|
Kamyk napisał(a):

Przepraszam, że tak zupełnie odbiegam od tematu, ale co zrobił nasz "zacny"(łeee) prezydent, aby uwolnić naszego człowieka z rąk terrorystów? Stulił mordę? Nie wypowiadał się w ogóle? Dlaczego? Wolał jebaną gruzję ocalać!
Ja na jego miejscu już dawno podałbym się do dymisji.
|
Nie wiem, czy zdajecie sobie z tego sprawę, ale swoimi "wypowiedziami" dajecie świadectwo przynależności do najgorszej części elektoratu. Palikoty, Kurskie, Leppery i Giertychy, śmiejecie się z nich, a tak naprawdę ich małpie figle są właśnie dla Was, bo Wy się nimi ekscytujecie i to niezdrowo. Normalny człowiek pokręci z zażenowaniem głową i to oleje. Gdyby ci artyści nie mieli widowni to dawno znaleźliby sobie inne zajęcie, ale Wy im robicie za widownię, a oni się chędożą na salonach, wymachują wibratorami i wysypują zboże na tory.
Rozumiem zaraz dostanę usprawiedliwienia, bo on zaczął, a ona mnie pierwsza kopnęła, a bo on mi zabrał lizaka. Ludzie, wnoszę z intensywności waszego zainteresowania polityką, że jesteście pełnoletni, a zachowujecie się gnojki z piaskownicy. Normalny człowiek nie reaguje na takie zaczepki. Odpowiadając na słowa kretyna albo sam się zniżasz do jego poziomu, albo co gorsze wywyższasz go do swojego. I potem mamy Palikotów, Giertychów itd. nie tylko w sejmie, ale z tekami ministerskimi.
Ci kretyni na górze właśnie przez Was prześcigają się w robieniu z siebie debili. Zauważyli, że głosy nie mają związku z tym, jak wypełniają swoje obowiązki jako reprezentanci narodu, tylko z tym kto głośniej będzie krzyczał i kto komu bardziej pociśnie przed kamerą. Wobec czego właściwa praca stała się dla nich mało opłacalna, na dodatek zaczęło na nią brakować czasu. Oni g.wno robią, bo Was g.wno obchodzi, czy pracują, czy nie. Wam, za motywację, żeby ruszyć do urn wystarczy nienawiść do drugiej strony.
wolfy napisał(a):

BTW.
Kaczor zadziobał Lisa.
|
Przykro mi ale to jest beton. Jeżeli myślisz, że Kaczyński dzisiaj choć trochę naruszył ten beton, to, moim zdaniem, grubo się mylisz. Facet nie ma absolutnie żadnej siły przebicia jeżeli idzie o retorykę. Pan Lis dzisiaj przechodził samego siebie, miał program zaplanowany od A do Z. Kaczyński nie dał się pogrążyć, ale na koniec programu Lis wyciągnął ciężką artylerię, i Jarek się pogubił. W normalnym kraju ten program byłby rozważany nie tyle w kategoriach sukcesu Kaczyńskiego, co dziennikarskiej klęski Lisa, który dzisiaj zjechał do poziomu Ewy Drzyzgi.