Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2009, 18:35
tomaszek67 napisał(a):Wyświetl post
Lech w sparingu z Arkamem Perm bezbramkowo zresmisował.

To już drugi mecz z rzędu, w którym Lech nie strzelił żadnego gola. Napad w Lechu szwankuje. A chcieli co poniektórych - konkretnie Lewandowskiego - za 5mln euro sprzedawać. A Arkam to przecież żaden wymagający rywal - zgodzą się co poniektórzy na tym forum ze mną. Czyżby Lech złapał zadyszkę jeszcze przed startem?

No ale Legia sobie wczoraj strzelankę zrobiła z Olimpią. Nie grał jeszcze król strzelców z Zimbabwe. Tylko czekać na następny sparing, gdy się razem z Chiyama dobiorą i pokażą umiejętności.
Przepraszam , ale nie mogę się powstrzymać. Niedawno była tu bitwa o to jakich renomowanych sparingpartnerów ma Lech. No cóż, tak renomowanych, że nawet kibice Lecha nie wiedzą jak nazywają się ich wielcy rywale. Otóż poinformuję Was, zremisowaliście z Amkarem Perm.

Co do małego ptaka z Legii, to ja jestem za, powinien wnieść trochę kolorytu do ligi. Pamiętam jak Chinyama jeszcze w Grodzisku wykonywał taniec orła zniżającego się nad zdobyczą. Przynajmniej on tak twierdził. Mnie to bardziej wyglądało na parkowego menela udającego układ słoneczny, ale co kraj to obyczaj.

A tak serio to ja się nadal bardziej Legii niż Lecha obawiam. Pierwsze sygnały, że Smuda drużynę zarżnął już dochodzą, jeszcze do tego mecze z Udinese na starcie, mogą kondycyjnie nie wyrobić. Z drugiej strony Legia miała fatalny początek zeszłego sezonu i przez to zgubiła trochę punktów( np. z Odrą). Jak Urban tym razem nie zawali im przygotowań, to może być ciężko ich dogonić.
Odpowiedz cytując