Wyświetl pojedynczy post
JohnnyH
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.02.2009, 17:25
WHITE*STAR napisał(a):Wyświetl post
Według mnie nazywania Czerwca "scoutem" obraża tych którzy w rzeczywistości nimi są. Z tego co pamiętam to Czerwiec nie sprowadził nam dosłownie żadnego zawodnika i proszę nie pisać o tych których to Wisła testowała bo zdaję mi się, że wszyscy byli u nas tylko i wyłącznie ze względu na swych agentów. Mieliśmy/mamy takich skautów, że do musieli we dwóch oglądać kilka razy bramkarza z Promienia Opaleśnica i nadal nie byli pewni czy go na testy zaprosić, więc poprosili o pomoc Kazimierskiego. Dla mnie to była zwykła prowizorka, a nie skauting. Zwiedził sobie Czerwiec kilka krajów, przenocował w paru hotelach, oczywiście nie sprawdził się, to nasz zarząd zamiast się go pozbyć dała mu inne stanowisko, za jego nazwisko (fajnie się rymło).
Wiesz, ja bym tak nie szalał z negatywnymi ocenami Ryśka. Po pierwsze Rysiek wcale nie jest od sprowadzania zawodników do Wisły. Tą działką zajmuje się Bednarz. To jakich zawodników scout Ryszard Czerwiec rekomendował Jackowi Bednarzowi nie wiesz ani ja ani Ty (chyba że wiesz wtedy podziel się tą wiedzą i wtedy zgodzę się z Tobą lub nie). Wcale nie jest wykluczone że Czerwiec robił swoją robotę dobrze tylko ze względów wiadomych ($$$) szans na takie transfery nie było. Bednarz skąpi informacji na ten temat więc tak naprawde, trudno jest obiektywnie ocenić pracę Ryśka.

Pozdrawiam
Żuraw my personal Jesus
Odpowiedz cytując