wislak68 napisał(a):

ale Ty nie rozumiesz, z czego my się śmiejemy i krytykujemy. Nas najbardziej śmieszy to, że Lech nie będzie odpowiadał za swoje czyny. Poczytaj sobie nasze forum. Z początku wiadomo, każdy miał radochę, że zatrzymano Reissa(bo jest to u nas piłkarz znienawidzony). Lecz później, gdy ta ekstaza już minęła, każdy zaczął racjonalniej podchodzić do sprawy.
A jeśli na nas coś będą mieć? Trudno. Odpowiemy za czyny. Za swoje czyny, nie chowając się za licencją innego klubu (może wtedy ITI dało by nam spokój

)
No i wracając do tego nieszczęsnego 93 r. Wiesz, inaczej to jest, gdy zespół wygrywa, niż gdy przegrywa (jeśli mecz jest ustawiony). Nie wiem, jaka reakcja byłaby kibiców Wisły, gdyby te role były zamienione(tzn Wisła by wygrała 6-0 i walczyła wtedy o mistrzostwo). Tego się nigdy nie dowiemy. Tak to w życiu już jest, że trudniej przyjąć do wiadomości to, że zostało się przekręconym, niż to, że się przekręciło z korzyścią. Dla mnie osobiście, to tamten rok powinien nie mieć mistrza. Ja takiego tytułu nie chcę, tak samo jak nie chcę, aby miał go Lech. Tak samo jak pojawiają się w prasie informacje, że gdy zabiorą PP Lechowi, to być może dadzą go Legii. Ja mam tylko nadzieje, że zarząd Legii się nie zbłaźni i go nie przyjmie(jeśli doszło by do takiej sytuacji)
Co do przekrętów. Pamiętam mecz z Łęczną w PE, gdzie nasi albo odpuścili albo sprzedali mecz. Reakcja trybun była bardzo nieprzyjemna. Nikt nie lubi być przekręcany. A kibice Górnika? Cieszyli się, nie widząc w tym nic złego.