Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2009, 16:32
vilgefortis napisał(a):Wyświetl post
Z tym szkoleniem bramkarzy - wystarczy spojrzeć kto jest za to odpowiedzialny w Legii, a kto u nas. My mamy Kazimierskiego balangowicza siwego, o którym można powiedzieć że... jest trenerem bramkarzy.
Czyli o co tu do cholery chodzi bo ja na prawde nie kumam.
O naszym trenerze bramkarzy w zasadzie nic nie moge powiedziec. - Powolujac sie na opinie tu padajace, oraz w mediach , moge wywnioskowac ze jest on uwazany za bardzo kiepskiego trenera.Ile w tym prawdy , cholera go wie, jednak jedno co mozna stwierdzic to to ze wyniki osiagane przez naszych goalkeeperow go nie bronia a wrecz odwrotnie.

I przechdzac do sedna.Co on nadal robi w naszym klubie?Czemu nikt z ludzi znajacych sie na swoim fachu(Skorza, Bednarz) nie reaguje?

Pusiek napisał(a):Wyświetl post
Nawiązując do tematu o Silanpy..
Czy ktoś go widział ewentualnie w akcji i może przekazać jakiekolwiek informacje na temat stylu bronienia,ewentualnie słabych, mocnych stron?
Z góry dziękuję.
Ja tylko moge statystykami z 2 ost lat zapodac.
Broni w Vaasa PS - slabeusz z 1 ligi.
2007 - 35 goli w 26 meczach.
2008 - 29 goli w 26
Niewiele to mowi , choc jesli tylko patrzec w tabele ostatniego sezonu to druzyny bedace wyzej od Vaasy potracily o wiele wiecej bramek, nie mowiac juz o zespolach nizej sklasyfikowanych.

Jak dla mnie( gdzie nie potrzebujemy terminatora a jedynie solidnego bramakrza) fakt ze caly czas gra w 1 skladzie+ jak na slaby zespol - puszcza malo goli(a wiadomo ze roboty musi miec co niemiara)+ ze ociera sie o reprezentacje ,ktora robi postepy - daje na prawde calkiem ciekawe referencje.
Cena tez nie jest wygorowana , no ale za bardzo bym sie nie napalal.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 03.02.2009 o godz. 16:48.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując