miba napisał(a):

Odswiezam, bo potrzebuje pomocy nt tego co jest w miare sensowne w restauracji PAESE na ul Poselskiej,
tylko nie wyskakiwac mi tu z adresem strony www restauracji, bo tam juz szukalem- potrzebuje opinii kogos kto tam byl, jakie winka sensowne są i jakie potrawy warte polecenia.
|
Byłem tam dwa razy. Pierwszy raz na jakimś obiedzie biznesowym. Wziąłem wtedy polędwice w sosie grzybowym + do tego warzywa gotowane oraz ziemniaki zapiekane z czosnkiem. Aha na przystawkę wziąłem tartę z sera koziego. Wina wtedy nie brałem. Byłem generalnie pod wrażeniem, serwisu, ceny i bardzo z wszystkiego zadowolony.
Drugi raz byłem z okazji urodzin starszego. No i niestety był ostry zgrzyt z kelnerka (nie wiem skąd się urwała), po pierwsze przyniosła nam wino już otwarte, po drugie nie to co chcieliśmy, a co gorsza zaczęła się z nami wykłócać, że takie właśnie chcieliśmy...

Jeśli chodzi o jedzenie to dokładnie nie pamiętam co wtedy wziałem, było dobre i bez zarzutu, ale akcja z kelnerką i winem przekreśliła tę knajpe w moich oczach...
PS. Jeśli chodzi o wina w Paese to strasznie są drogie, a w smaku przeciętne. Zupełnie nie warte ceny. Polecam wziąć sobie szklankę wody w zamian!