Wyświetl pojedynczy post
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2009, 00:35
Raphael napisał(a):
Wszystko jedno jakie były motywy odejścia. Faktem jest, że od chwili przyjścia do Wisły do momentu odniesienia kontuzji grał bardzo dobrze. W dodatku transfer Niedzielana był darmowy lub bardzo tani (w zależności od źródła).
Bardzo dobrze ? Dla mnie to pochopna i nie przekonywujaca ocena, bo co takiego pokazal w tych 2 i pol meczach ? Strzelil przypadkowa bramke i zaliczyl rownie przypadkowa asyste ?
To przeciez juz nawet Dudu zwojowal wiecej. Mnie w kazdym razie niczym nie zachwycil. No chyba, ze ktos sugerowal sie opiniami prasy, a ta widziala go w reprezentacji gdy tylko podpisal z nami kontrakt.

Tak czy owak, to co facet gra od momentu powrotu na boisko jest po prostu przygnebiajace.
Moze sie myle, ale troche czasu juz minelo i nie mozna wszystkiego zwalac na karb kontuzji i braku formy.
Zwlaszcza ze przed ta runda sam Niedzielan przekonywal na swoim blogu, jakoby jego forma byla jeszcze wyzsza, niz ta na krotko przed odniesieniem urazu.

Po czesci zgadzam sie z tym, ze Bednarz w obu przypadkach ma alibi na swoje usprawiedliwienie, ale chyba nie tylko ja odnosze wrazenie, ze dochodzi do grubej sprzecznosci, gdy ktos odczytuje sprowadzenie Lobo i Wtorka jako sukces dyrektora sportowego (przynajmniej na chwile obecna).
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 24.01.2009 o godz. 00:46.
Odpowiedz cytując