bozar napisał(a):

Od dłuższego czasu się wahałem, ale ta wypowiedź dała mi jasny obraz sytuacji.
Wolfy,nie dam Ci tej przyjemności. Skoro wolność słowa na tym forum ma być ograniczona to wypada mi podziękować wszystkim forumowiczom za prowadzone dotychczas z nimi dyskusje.
Adios
P.S. Życzę sobie jak i wam wszystkim byśmy się doczekali zdrowej organizacji i polityki klubu, idących za tym sensownych transferów i Mistrza Polski 2009
|
Nie strzelaj focha - ten typ tak ma

, pozatym nie sposob mu odmowic w tej kwestii racji.
Takie narzekactwo to jest powielanie wszystkiego co tu bylo pisane rok, dwa, czy trzy lata temu.
Piszesz o zdrowej polityce klubu ale po prostu Wisla przechodzi taki etap ze na polityke ekspansyjna po prostu nie ma kasy.
Teraz jest czas Lecha, po czesci Legii(ktora tez niezle wtopila w zeszlym roku) - my jedyne co mozemy robic, to utrzymywac ten stan rzeczy i to Lysy stara sie robic - raz lepiej raz gorzej.
Zareczam Cie ze nawet wolfy chcialby konkretnych transferow - wiekszego budzetu , sieci skautow z prawdziwego zdarzenia , szkolki pilkarskiej itp ale po prostu nie ma na to najmniejszych szans przy tym wlascicielu a pozyskanie nowego , ktory bylby w stanie zainwestowac na to wszystko o czym pisalem, nie jest wcale takie proste.
Jestes na forum od poczatku , mozliwe ze pamietasz czasy przedCupialowe ,wiec jesli teraz jest tak masakrycznie zle to nie znajdziesz slowa by okreslic to jak bylo wczesniej.