matti123 napisał(a):

Sam jechałem po Zieńczuku za grę jesienią, ale kogo my mamy w jego miejsce pewnie zdolnego zawodnika z ME, albo przesunięcie powiedzmy Diaza z obrony i co to za polityka. Baszczyński grał całą rundę (z wyjątkami) w pierwszym składzie. Możliwe jest ich puszczenie tylko jeśli wcześniej sprowadzamy skrzydłowego gotowego do gry w 1 składzie i młodego bocznego obrońcę, ale nie wynalazek który może grać wszędzie i zastąpi ich obu. Sprzedaż Sobola za jakąkolwiek kasę to wg mnie skandal, to jest najlepszy polski def. pomocnik. Jeśli chcemy walczyć przynajmniej o podium to nie możemy pozbyć się żadnego z tych zawodników może że wcześniej na treningu pojawia się zawodnik z podpisanym kontraktem. Co do zawodników, którzy mają przyjść to na razie cisza jakiej dawno nie było, oby jedynym naszym transferem nie był Beto.
Wg mnie to jest temat do transferów do jak i z Wisły.
|
100% racji
FraMat napisał(a):

Taaak
Bednarz dostał zadanie rozwalenia Wisly.
Stąd pozbywanie się (chociaż jeszcze niczego nie przesądzono) bezproduktywnego ostatnio Zieńczuka i niepohamowanego Baszczyńskiego.
Ludzie, ochłońcie.
Przecież podpisanie Garguły, sprowadzenie młodego napastnika z Brazylii świadczy o czymś zupełnie innym, o pewnym konkretnym planie przewietrzenia składu. Zgadzam się, że nie mamy tak do końca ich następców, ale możemy będziemy oceniac okienko transferowe po jego zakończeniu?
Kiedy ostatnio nasz skład został poważnie czy w ogóle wzmocniony na samym początku okienka?
Ja spokojnie czekam przynajmniej do połowy lutego
|
i co Ty do połowy lutego chcesz zawodników sprowadzac?
a za 2 tyg pozniej grac mecz ligowy
powodzenia...