Ja w sumie z naszej ekstraklasy jak tylko mam możliwość i nie ja jakiegoś naprawde średniego meczu to oglądam 3na3 w weekend, jest sentyment do naszych grajków

A co do zagranicznych to zachwalacie angielską no i jak każdy oglądam ją bo w sumie w każdej kolejce znajdzie się dobry mecz a w co drugiej szlagier. Ale najbardziej cenię ligę hiszpańską, bo tam pełno pieknej technicznej gry, nie ma takiej presji na trzymanie się taktyki, wiecej miejsca, dryblingów. Tam też zawsze piłkarze przemyslą zawsze czy jest sens kopnąc do przodu i biegnąc całą druzyną za tą piłką jak czasem w Angli
Cytat:
|
Ja najlepiej wspominam mundial we Francji w 1998r. Pierwszy i pewnie ostatni raz w życiu kiedy oglądałem od pierwszej do ostatniej minuty wszystkie 64 mecze. Te mistrzostwa miały jakiś taki klimat że do dziś większość meczy pamiętam w tym nieszczęsny finał...
|
Dokładnie, dla mnie to było takie prawdziwe wielkie stracie z piłką, w sumie można powiedzieć ze od tej pory to bez piłki życia nie ma

. Oczywiście pamiętam jakieś mecze wcześniej rozgrywane mistrzostwa europy, Widzewa w LM czy też naszej kadry. Ale Francja 98 to naprawde wielka impreza i także wszystkie mecze dane mi było zobaczyć. Tak teraz sobie myśle czy czasem nie najwiekszy mundial ostatniej dekady
to mi się niesamowicie pozytywnie kojarzy:
http://www.youtube.com/watch?v=exlBH...eature=related