A możecie mi gratulować wyboru gazety. Z zasady czytam wszystko,no może z wyjątkiem Wyborczej,czy Dziennika, bo to ani wiarygodne, ani rzetelne żródlo informacji. A informacje to ja mam z serwisu PAP-owskiego. Reszta newsów, ich tworu tzn Wyborcza ,Dziennik jest dla mnie niewiarygodna w żadnym calu. W zestawieniu z tymi gazetami Nie jest najbardziej wiarygodnym żródlem informacji. Poza tym jeśli nie czytaliście artykułu, to nie piszcie glupot. Zachęcam do przeczytania calości,a nie kawałków,które przytoczyłem.Rzetelność tego wymaga, w miarę inteligentny czlowiek tak robi. Poza tym nie mam żadnych rozterek z tego powodu, że Amica tak mało płaci za wynajem stadionu. Gdzieś to mam. Ale już lekko bulerwsuje to,że będzie tak mało płacić za grę na stadionie rozbudowanym z pieniędzy pochodzących z budżetu centralnego. A wiecie Misie czemu? Bo jak nam zmodernizują stadion to relatywnie więcej będziemy płacić za jego wynajem,bo cena rynkowa skoczy. A Amica czy jak to się zwie będzie płaciła grosze. A później będzie płacz i zgrzytanie zębów,że darmowych zawodników pozyskujemy. Zobaczcie jaka jest tego przyczyna a nie nadawajćie, jeśli potraficie dostrzec zależność przyczynowo skutkową.
3/4 z komentujących się zbłażnilo.Najpierw przeczytajcie,póżniej komentujcie, jak nie potraficie wyciągnąć sensu z tego co w skrócie napisałem,tylko musicie kawe na ławę. Tak SopranoPL,koszenie trawy mająza darmo,śmieszne co?

mnie też to śmieszy. Bidna Amica nie ma kasy na wynajęcie firmy zajmującej się murawą. No ale będą poprzez "rzetelnych"prasowców z podupadającej Wyborczej i niedochodowego Dziennika, chwalić się jakich to super grajków podpisali

.
Co do stadionów,to bodajże Polonia Warszawa, nie podpisał nowej umowy na dzierżawę, bo ich nie stać. Piast Gliwice płaci kilkadzisiąt tysięcy za możliwość gry na stadionie Odry...itd. Każdy ponosi koszty, to i ma też mniejsze wydatki. I macie jakiś kompleks,że nie wolno npisac nic o Amice,bo zaraz jest płacz.