7 kotów napisał(a):

|
Ktos zbiera do puszki pieniadze na oprawe. Ja mysle ze to kilku cwaniakow wpadlo na pomysl jak latwo zrobic kase.Jasne, przy OKAZJI zapala kilka rac, ale nie dorabiajmy Ktosiom ideologii checi poprawy atmosfery na stadionie.
|
A ja myślę, że to nie cwaniaki, bo akurat o kibicach mam inne zdanie niż o Owsiaku. Słabiutkie porównanie. Chyba nie zrozumiałeś mojego postu.
puhatek1906 napisał(a):

1. Nie znasz mnie, więc nie zarzucaj mi gówniarstwa.
2. Nie za bardzo rozumiem dlaczego ironia, bądź sarkazm jest dla ciebie gówniarstwem. Forma wymiany zdań jak każda inna.
Ja nie bronię Owsiaka i nie traktuje go jako autorytet moralny. Tylko ty atakując Owsiaka jednocześnie podważasz wrzucanie do jego puszek.
|
Nie znam Cię, ale niby dlaczego nie mogę Ci zarzucić gówniarstwa skoro tak to odebrałam? A ironia nie służy dyskusji i nie prowadzi do niczego. Ja też uwielbiam sarkazm, ale trzeba znać umiar.
Nie podważam wrzucania do puszek. Tak jak napisałam: jeśli nie znasz innej drogi, nie chce Ci się - wrzucaj raz do roku do puszki. Kwestia porównania zysków i strat. Załóżmy, że Owsiakowi sponsorujesz wakacje, ale pomagasz dziecku - bilans na korzyść wrzucenia do puszki, tak?