Wyświetl pojedynczy post
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2009, 01:03
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post

Unirea Urziceni 17 34 28-14

WISŁA KRAKÓW 17 33 28-13

mecze, punkty stosunek bramek
Polonia Warszawa 17 35 25-9

I z tego wynika, że...
Bo ja nie wiem do czego zmierzasz porównując wyniki osiągane różnymi zespołami, w różnych warunkach.
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Natomiast np Pawelek mial najlepszy swoj rok w historii , podobnie jak chocby Nikola, ktory podczas tego okresu gral bardzo dobrze i nie sprawial najmniejszych klopotow wychowawczych(co skonczylo sie zaraz po zwolnieniu Petrescu).Swietnie jak na niego gral takze Dudka przekwalifikowany z lewej na srodkowa obrone.
Pawełek najlepsze mecze grał jeszcze w Odrze. Świetnych meczy Dudki też nie pamiętam. Kojarzę za to dobre. Świetne to miał Cleber. Nikola faktycznie tylko u Petrescu sprawiał wrażenie kogoś zdrowego psychicznie.
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Tak na marginesie - pisalem juz o tym ale powtorze.Mistrz w 2006 roku poprzez warunki jakie postawila Legia(11 zwyciestw pod rzad) byl praktycznie nierealny i ciezko winic Petrescu - tu to nawet jego przeciwnicy powinni sie zgodzic..
Jasne, ale przecież nikt mu nie wypomina braku mistrza, a to, że zespół grał piach.
Sobolewskiego czy Cantoro?
Może jeszcze Maldiniego?
Po szybkości poruszania się Cantoro po boisku już bardzo wyraźnie widać jego wiek.
a co powiedział ostatnio Skorża o Cantoro, nie wiesz ?
Owszem, po tym jak bezproblemowo przepracował z nim prawie półtora roku. Takie zachowanie nie jest u Cantoro normą.
cały sezon?
Chodziło mi o jeden rok.

Przypominam, że nie byłem i nie jestem zwolennikiem zmiany trenerów gdy nie ma się "zaklepanego" kogoś co najmniej na tym samym poziomie co obecny szkoleniowiec. Wtedy też nie podobało mi się rozstanie ze szkoleniowcem w trakcie rundy. Chciałem by Dan wyleciał, ale dopiero podczas przerwy zimowej.
Odpowiedz cytując