Wyświetl pojedynczy post
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2009, 13:57
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Tak Pinky a jutro wieczorem opanujemy swiat - dzien jak codzien.
Kedy ludzie zejdziecie na ziemie ze przy obecnych nakladach na druzyne celem jest godna gra w pucharach a to i tak przy odrobinie szczescia. Bednarz probuje cos robic, czy cos z tego wyjdzie nie wiem, zobaczymy, mam nadzieje ze dosc szybko.

Co by nie powiedziec to mial Jacek rok na znalezienie innego ofensywnego pomocnika, nie zrobil tego, pytanie jakie mozna sobie zadac to czy wogole probowal i czy przypadkiem juz nie bylo to wszystko przesadzone w lecie podczas ostaniego zamieszania z Gargula a przez ostatnie 6 miesiecy nasz pion sportowy szukal zawodnikow na inne pozycje - chcialbym zobaczyc EFEKTY.

Co do sameo zawodnika to musze przyznac ze nie jestem jakims wielkim zwolennikiem jego talentu ale Gargula jest napewno lepszy od Iwanskiego, potrafi pociagnac druzyne jak jej nieidzie - moze byc liderem na i poza boiskiem, moze wlasnie spasuje nam "charaktelorologicznie" co wiecej Leo B. w nim widzi cos wiecej niz gwiazde naszej ligi, a to napewno jakas rekomendacja

Jesli przyjdzie napewno nie bede plakal.
Skoro mamy takie małe nakłady na drużyne to czemu chcemy płacić tak duże pieniądze Gargule ?Jeśli to jest prawda i faktycznie jeżeli jest taka potrzeba to Pan Cupiał jest w stanie wyłożyć na piłkarza na"kulejacą" pozycje takie pieniądze to czemu nie widac odpowiednich kandydatów na wzmocnienia skrzydeł i ataku? Jak dla mnie to są pozycje , które bardziej wymagają wzmocnień .... Na rozegraniu mamy póki co Jirsaka ,który gra nierówno ale możliwości ma duże. A na skrzydle kogo mamy ?Gdzie jest odpowiedni partner dla Brożka w ataku ? Są dwa wytłumaczenia : albo Pan Bednarz nikogo odpowiedniego nie znalazł albo nie mamy na owe wzmocnienia pieniędzy . Ale skoro nie mamy pieniędzy to skąd domniemany gigantyczny kotrakt Garguły?
Jedyne co pozostaje to liczyć na wzmocnienie skrzydeł i ataku darmowymi brazylijczykami , którzy mogą sie okazać niezli jak na polską lige.

To że Leo coś w nim widzi skomentuje jednym zdaniem :
W Zahorskim i Pazdanie też coś widzi .
Odpowiedz cytując