matizaq napisał(a):

jasnyGwint naszym celem w tym sezonie jest niewątpliwie kolejny tytuł mistrzowski i gra w Lidze Mistrzów. Pod tym kontem trzeba wzmacnić zespól a nie liczyc na słabszą formę rywali.
Nasza sytuacja jest w tym momencie średnia ale mam jakoś dobre przeczucia...................
Nawet jeśli nie zakwalifikujemy sie do Ligi Mistrzów a do PUCHARU UEFA to i tak Garguła nie jest piłkarzem na te rozgrywki . To jest zawodnik TYLKO NA POLSKĄ LIGE .
|
Tak Pinky a jutro wieczorem opanujemy swiat - dzien jak codzien.
Kedy ludzie zejdziecie na ziemie ze przy obecnych nakladach na druzyne celem jest godna gra w pucharach a to i tak przy odrobinie szczescia. Bednarz probuje cos robic, czy cos z tego wyjdzie nie wiem, zobaczymy, mam nadzieje ze dosc szybko.
Co by nie powiedziec to mial Jacek rok na znalezienie innego ofensywnego pomocnika, nie zrobil tego, pytanie jakie mozna sobie zadac to czy wogole probowal i czy przypadkiem juz nie bylo to wszystko przesadzone w lecie podczas ostaniego zamieszania z Gargula a przez ostatnie 6 miesiecy nasz pion sportowy szukal zawodnikow na inne pozycje - chcialbym zobaczyc EFEKTY.
Co do sameo zawodnika to musze przyznac ze nie jestem jakims wielkim zwolennikiem jego talentu ale Gargula jest napewno lepszy od Iwanskiego, potrafi pociagnac druzyne jak jej nie idzie - moze byc liderem na i poza boiskiem, moze wlasnie spasuje nam "charaktelorologicznie" co wiecej Leo B. w nim widzi cos wiecej niz gwiazde naszej ligi, a to napewno jakas rekomendacja
Jesli przyjdzie napewno nie bede plakal.