Wyświetl pojedynczy post
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2008, 18:49
Po prostu ten wątek przyciąga całe stada zakompleksionych i sfrustrowanych egoistycznych małolatów (lub innych tkwiących na takowym poziomie mentalnym), którzy nie potrafią powiedzieć dobrego słowa o innym klubie, powtarzając nośne frazesy usłyszane od starszych kolegów w gimnazjum, że "im gorzej innym w Polsce, tym lepiej dla nas".
Od początku tegorocznego sezonu pucharowego co chwila można przeczytać, że "to ostatni mecz Lecha", "skończyło się ich szczęście", "nie mają szans" etc. A bilans wychodzi taki, że Lech przebrnął trzy rundy wstępne, przeszedł fazę grupową i zagra na wiosnę w pucharach. To od czasu gry Legii i Widzewa w LM największy sukces polskiej piłki klubowej w jednym rzędzie z Wisłą 2003 oraz Groclinem 2004.

Ale kiedyś wreszcie poznaniacy polegną i wtedy wreszcie okaże się, że się miało rację. Chociaż nie, nawet jeśli Lech wygrałby PUEFA (hahaha, niemożliwe, prawda?) to można zawsze podsumować:
(przez litość przemilczam nick autora)
Cytat:
Niech mają niech się cieszą,punkty się przydadzą,ale chyba jesteśmy wszyscy świadomi tego że NIGDY tego nie powtórzą, w przeciwieństwie do nas i naszych startów w pucharach,gdyż dla nich to przygoda a dla Nas to norma.
i dalej tkwić w swoim zamkniętym świecie, gdzie są siły Dobra: Wisła, Lechia, Śląsk (choć ci ostatni nie do końca, bo nam pozabierali niezwykle ważne punkty w lidze i PE); siły Zła (Cracovia, Lech, Legia, itd.) i neutralna reszta (póki jest niegroźna dla Wisły).

Nie oczekuję polemiki, bo zapewne znów dowiem się, że ciesząc się z sukcesów polskiego klubu w pucharach (tutaj: Lech) dowiem się np. że jednocześnie kibicuję komuś "kto mi pluje w twarz" (to cytat z innego forumowego ytelektualysty).

Aha, jeszcze na koniec - pomimo, że niektórym już wzrosło ciśnienie i szykują kolejne posty pełne jadu, wyzwisk, odsądzania od czci i wiary - informuję, że jestem kibicem Wisły, ale nie postrzegam świata w biało-czarnych barwach i jestem w stanie z chęcią oglądać zwycięstwa Lecha. Jeszcze do tego wszystkiego wierzę, że na tym forum zarejestrowała się choć część tych kibiców, którzy nie mają klapek na oczach.

Dziękuję za uwagę
Miłego bluzgania, dla mnie EOT

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując