donPedro23 napisał(a):

|
Będą się jarać, bo przecież nie po to się Wiara napinała i robiła super-selekcję na wyjazd, żeby teraz dać dupy.
|
z jeden strony jest to jakiś sposób z tą selekcją i widać efekty czytałem o tym ostatnio bodajże w dzienniku polskim,albo w wyborczej,może i u nas by się to zmieniło jakbyśmy wprowadzili taki system.
rutek napisał(a):

|
Gratulacje dla Lecha , fajnie że awansowali, a teksty w stylu że Feye to poziom Bytomia lub Bełchatowa wywoluja u mnie raczej usmiech politowania
|
stary chyba pomyliłeś forum,może mamy im jeszcze wysłać listowne gratulacje i już ukoronować na Mistrza Polski ?nie rozumiem co poniektórych.należy im pogratulować,ale tak naprawdę nie zagrali jakoś wybitnie,skłoniłbym się raczej do powiedzenia że to Feyenoord grał strasznie słabo,a nie Lech dobrze.
KamiK napisał(a):

Niektórym to nieźle tyłki tu się gotują! dobry doping, awans - a wy kur mają szczęście/Feyenoord na poziomie drużyny X/ niech nas kupią arabi (NAJLEPSZE) / załamani po ich wygranej itd żal aż tak ściska dupe? Co z was żydy, że tak musicie narzekać i czuć się gorszym? patrzeć na siebie! a nie na innych i liczyć żeby się potkneli. Co mnie obchodzi awans Lecha? absolutnie nic. A część osób widzę, że przeżywa jak okres u baby (przepraszam Panie hehe)
|
dokładnie podniecają się strasznie jakby Polska zdobyła mistrza świata.klapy na oczy i do spania forumowe pokemony.