Wyświetl pojedynczy post
a11
Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2008, 08:32
AYALA napisał(a):Wyświetl post
skoro za Gargułe chce PGE milion Euro wiec chyba już go w Wiśle nie zobaczymy.Wiec trzeba bedzie szukac tańszych rozwiązań.Kreatywnym rozgrywajacym i mam nadzieje niedrogim jest Zganiacz z Korony, Mierzejewski z Płocka.Na następce Sobola bym ściagnął Mladena Kascelana z ŁKS-u albo Grzyba z Polonii.
Szkoda że kilka wiosenek mniej nie ma Podstawek z Bytomia.W takim klubie jak Wisła miałby wiecej sytuacji bramkowych i pewnie na koncie miałby te 15 bramek po sezonie.
ściagnąłbym też Chrapka z Podbeskidzia, jest szybki i idzie za piłką http://pl.youtube.com/watch?v=dKN52yzhQ5A
Ludzie czy Wyście ku**a poszaleli? Kascelana za Sobola? Chyba żartujesz? Pozbycie się Sobola to dla mnie byłby mega błąd. Bo jak się można pozbywać zawodnika jako jeden z nielicznych z drużyny ma równą formę przez całą rundę i w każdym meczu zostawia serce i płuca na boisku za Wisłę. Nie wyobrażam sobie Wisły bez SObolewskiego w tym momencie. Pokażcie mi podobnej klasy defensywnego pomocnika w lidze? No chyba tylko Vuko ale on raczej do nas nie przyjdzie.
Wiele osób wypowiada się jakby Sobol, Łobodzińskiego, Baszczu, ZIeńczuk, Niedziela i jeszcze paru innych zostało już sprzedanych, a Ci zawodnicy wciąż mogą stanowić o sile Wisły, zwłaszcza Sobol i Łobodziński, a pozostali jeśli nie będą grać to w podstawowej jedenastce to mogą być ważnymi zmiennikami (patrz. Zieniu w kilku meczach tego sezonu). A wszyscy wiemy jak ważne jest mieć wartościowych zmienników. Dlatego niekogo się teraz nie pozbywajmy tylko kupmy ludzi którzy mogą dla nich stanowić realną konkurencję..

AYALA napisał(a):Wyświetl post
skoro za Gargułe chce PGE milion Euro wiec chyba już go w Wiśle nie zobaczymy.Wiec trzeba bedzie szukac tańszych rozwiązań.Kreatywnym rozgrywajacym i mam nadzieje niedrogim jest Zganiacz z Korony, Mierzejewski z Płocka.Na następce Sobola bym ściagnął Mladena Kascelana z ŁKS-u albo Grzyba z Polonii.
Szkoda że kilka wiosenek mniej nie ma Podstawek z Bytomia.W takim klubie jak Wisła miałby wiecej sytuacji bramkowych i pewnie na koncie miałby te 15 bramek po sezonie.
ściagnąłbym też Chrapka z Podbeskidzia, jest szybki i idzie za piłką http://pl.youtube.com/watch?v=dKN52yzhQ5A
To w takiej sytuacji należy podpisać z nim kontrakt już teraz a naszym zawodnikiem zostanie od 1 czerwca. Chyba będzie to najlepsze rozwiązanie, bo po co płacić za kogoś milion euro jak za pół roku można go mieć za darmo. A za te pieniądze można kupić dwóch wartościowych zawodników.
Co Zganiacza to gość mnie jakoś nie przekonuje, po prostu gościa nie trawie i nie wyobrażam sobie tego człowieka w koszulce Wisły a poza tym jak już pisałem a zawodnikach Zagłębia Lubin, że będzie ich ciężko ściągnąć to podobnie jest z piłkarzami Korony, oni walczą a awans i są już w połowie drogi a po awansie znów chcą się liczyć a nie walczyć tylko o utrzymanie czy środek tabeli. Nad Chrapkiem można się zastanowić. Podstawek za słaby moim zdaniem...
Ostatnio edytowane przez a11 : 10.12.2008 o godz. 08:41.
Odpowiedz cytując