|
Senior Member
|

07.12.2008, 22:38
|
1.Najlepszy forumowicz: WRzŚ
2. Miss forum: Żmijka (uwielbiam jej „jadowitość” –heh można powiedzieć że „kręcą” mnie jej posty. I bez napinki!  )
3. Mister forum: muszę to jeszcze przemyśleć
4. Innowierca: kijek
5. Chlor (lubi alkohol jak miś miód ):
6. Jajcarz: gigant szczególnie za takie:
Maro-TS-NH napisał(a): Sprzedają jeszcze w fanatyku Wiślacki napój energetyczny ? Pił to ktoś ? Dobre?
gigant napisał(a):
Ci co pili niestety już nie odpowiedzą. Świeć panie nad ich duszami.
7. Najmądrzejsze posty: RWD, orzeu
8. Debiut: no ja przecież  
9. Największy postęp:
10. Zaginiony w akcji:
11. Pokemon:
12. Największy zonk: dymek 100 zł DŁUGU – cała ta sprawa i potem jego kłamstwa/tłumaczenia/dyskusje
13.Wydarzenie: Mistrzostwo Polski
14. Nadzieja forum:
15. Najbardziej druzgoczący post:
Kortys napisał(a): 
|
Zajebiście się Paweł zaprezentował, dojrzał piłarsko i widać to w każdym meczu. Jednak wypadałoby godnie reprezentować klub także poza boiskiem. Zastanawiam się, czy ktoś nie może mu doradzić, aby pozbył się tzw. brwiaka ,czyli jednej dużej brwi przez całe czoło, zamiast dwóch nad oczami. Nasz najlepszy piłkarz, wizytówka klubu, wygląda jak wiejski prostaczek, co nigdy nie widział swojego odbicia w lustrze. Po prostu w głowie mi się nie mieści, jak można tak ekstremalnie o siebie nie dbać. Znałem kiedyś człowieka, co miał na twarzy wyrastający ze znamienia 3-centymetrowy włos i nic z tym nie robił, no ale nie był on osobą publiczną ani wschodzącą gwiazdą reprezentacji polski.
|
16. Najweselszy post: gigant o sposobie na kaca (za każdym razem się z tego śmieję na głos)
gigant napisał(a): 
|
Musisz go przemodlić na kolanach. Pół godziny klęczenia z różańcem w ręku i tak Cie zaczną jebać kolana, że zapomnisz o kacu.
|
16. Najgłupszy post: KUBCYK napisał(a):
nie mam nic przeciwko przychodzeniu na mecze na czerwono ale o co chodzi z tym kolorem że WSZYSCY obowiązkowo na czerwono  ?I to na każdy mecz !?!?
17. Najmądrzejszy post: emsi: http://wislakrakow.com/forum/showpos...88&postcount=1
18. Rozmywacz pozytywny: dj_ibutti
19. Rozmywacz negatywny:
20. Najlepszy moderator: pan_premier, macyo,
21. Najgorszy moderator: exequo: Wilku, wolfy, rav – za większość wypowiedzi w temacie „Pytania do moderatorów i bieżące działania” a najbardziej za takie podejście: „Naprawdę nie ma obowiązku czytać tej strony. Banika?(…)”
Takie przysłowie mi się przypomniało: Chcesz ocenić człowieka, pozwól mu posiadać władzę. (…)
22. Najlepszy temat: Wyjazdy – ciekawe opisy (poproszę dużo więcej wspomnień z wyjazdów - szczególnie tych sprzed lat) i większość z ABG
23. Najlepszy avatar: Kamil
24. Najlepszy podpis: concedi
25. Nocny "marek": WRzŚ
26. Wyróżnienie: FLAME - za "Poważne Wiślaków Rozmowy" (za ideę)picasso za posty w "Śmieszne zdjęcia..."
autorka zastrzega sobie prawo do zmian w poście (oczywiście przed policzeniem głosów)
EDIT: specially for Prezydentowa jest dla mnie czytelniej na kolorowo (to chyba coś z lewą półkulą ale jak się skupię to i bez kolorów daję radę, więc ....
w życiu bym nie wpadła że to kogoś może irytować... mnie to pomaga... Obiecuję poprawę
Powód: prawo do uzupełnienia brakujących
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 15.12.2008 o godz. 21:50.
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..."
|
|