Eustachy napisał(a):

Z jednej strony Sobol to chlop na schwal, ale z drugiej niedlugo bedzie mial juz 32 lata, a my tu ponoc chcemy odmlodzic zespol. Ktos kiedys napisal, ze w meczu z Lechem, srodkowi pomocnicy pyr zabiegali naszych przecinakow w srodku i tak to niestety wygladalo. Dlatego jesli pojawilaby sie szansa, aby za Sobola sprowadzic kogos kto ma nie gorsze pojecie o grze od niego i do tego szybciej operuje pilka, to raczej bym sie nie zawachal, mimo ze bardzo szanuje Radka za caloksztalt.
Jesli chodzi o pozostala czworke z dzisiejszej listy, to raczej nie mam zadnych watpliwosci i uznaje za sluszny zamiar rozstania sie z nimi.
|
To wszystko powinno zalezec od tego kto za nich przyjdzie.
Jaks ciezko mi sobie wyobrazic ze pozyskujemy 5 zawodnikow, z ktorych kazdy jest lepszy od w/w 5.
Do tego pozostaje bramkarz, ktorego zakup staje sie chyba priorytetem.
Ale oczywiscie sama chec zmian w zespole, i to zmian dosyc powaznych jest jak najbardziej sluszna.
Z w/w piatki z 4 nie powinno byc problemu - powinni znalesc bez wiekszego problemu kluby, ktore beda ich chcialy - natomiast ja jestem bardzo ciekaw jak poradza sobie z Cantoro - ktory w mojej prywatnej liscie jest pierwszy do odstrzalu(no moze za Lobo ale ten jak wiadomo , zastanie u nas)
Kto go wezmie z takim kontraktem? -bo nie czarujmy sie ze Mauro zrezygnuje z czesci pieniedzy , nawet jakby caly przyszly rok mial spedzic na lawie.