Wyświetl pojedynczy post
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2008, 13:41
Raporter napisał(a):Wyświetl post
Nie ja uważam że to my powinniśmy opłacać jego kontrakt. On po prostu się w Wiśle nie odbuduje. Nawet do 2 ligi go wypożyczyć, opłacać kontakt, tylko mieć gwarancję że w każdym meczu będzie 90 minut grał przez te pół roku(kiedy będzie zdrowy). Nawet do klubu z dna 1ligi. Oczywiście Skorża będzie gadał że nie bo się przyda itp(a tak naprawdę to Niedzielan nas osłabia wchodząc na te końcówki). Albo godzi się na takie wypożyczenie, albo nie zabierać go na mecze, płacić kontrakt. Jak jest taki ambitny jak cały czas powtarza to się zgodzi. Ale wiem że w naszym klubie i tak dojdą do wniosku że jak już mu płacą to lepiej żeby był w klubie może się przyda do grzania ławy żeby nie zamarzła. Umówmy się że taki Niedzielan nie ma racji bytu w drużynie walczącej o jakieś cele i lepiej żeby grał gdzie indziej nawet za pieniądze Wisły, niż oklepywał ławkę rezerwowych nie robiąc żadnych postępów.
To jakas paranoja, zeby trzydziestoletniego pilkarza wypozyczac do pierwszoligowego klubu i jeszcze oplacac mu przy tym sowity kontrakt !
Jesli juz placic mu jakies pieniadze, to tylko umiarkowana pozegnalna odprawe.
Niedzielan sam przyznal, ze jesli ludzie beda go juz mieli dosc, on sam nie bedzie kurczowo trzymal sie kontraktu. Moze rzeczywiscie ma dobre serce i potrafi docenic, to ze swego czasu Wisla wyzwolila go z holenderskiej niedoli i teraz bedzie potrafil sie odwdzieczyc.
W koncu troche juz sobie u nas dorobil, nie mowiac o tym, ze u Holendrow zrobil interes zycia.
Z tego co wiem, zakupil i wynajmuje jakies nieruchomosci w Dubaju. Moze teraz powinien jeszcze poszukac sobie tam klubu, dzieki czemu bedzie mogl dogladac interesow na miejscu.
Odpowiedz cytując