Wyświetl pojedynczy post
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.11.2008, 20:10
pikey napisał(a):Wyświetl post
Tak Skorża out!! W Polsce jest na pęczki lepszych fachowców. Już się nie mogę doczekać np trenera Motyki i będzie szarańcza na Reymonta!

z całym szacunkiem dla pana Motyki, ale Skorża ma o wiele większe osiągnięcia

seta napisał(a):Wyświetl post
nie wiem , w Polskiej lidze raczej nie
ale szlag mnie trafia jak patrz jak Wisła gra
i to jest jedyna prawda
a w czym tu wina Skoży, co oni by mieli zroibć inaczej zeby wpadło, jego wina ze Brożkowi zabrakoło 20cm, ze tylu kopaczy Ruchu stoi na obornie, pech, to min. siedzi w głowach pilkarzy ale on przeciez nie jest w stanie wszytkie w glowkahc poukladac, pilkarz tez musis chciec, poza tym tacy zawodnicy jak Cantoro Głowacki Baszczyński juz troche grają wiec spadek formy kiedys musial nastapic, Cleber ma juz swoje lata, a kto mogł przypuszczac ze Łobodzinski bedzie grał tak słabo ze nawet mlokos go wygryzie, albo że Zieńczuk strzelający w zeszłym seoznie 12 bramek w tym nic nie strzeli....
była nadzieja w Boguskim czy Jirsaku ale widać Ci piłakrze już są przemęczni bo teraz grają ewidetnie ponizej oczekiwan

gdyyb zawiodał taktyka itp to ja rozumiem, pretensje do Skorży byłyby jak najbardziej uzasadnionen ale co robić kiedy drużyna ma prawdziwy NIEFART
przewaga jest strzały są , posiadanie jest.... ale bramek nie ma :/

poza tym czy były jakies w zmocnienia w tej rundzie, bo o ile pamitam to tylko obrona a przeciez strzelac tez ktos musi

gdyby Brożek był ten 20cm bliżej, była by bramka, dowiezli by do końca i nikt by pretensji nie miał, Wiśle nie idzie, a i przeciwnicy są w tyms sezonie lepsi

RN to niech ma pretensje do siebie, bo kazdy transfer pienieżny blokowali,

nie mam żadnych pretensji do Skorży ;P

ten seozn jest spartolony, mam nadzieje ze ktoś tam na górze się opamięta
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 29.11.2008 o godz. 20:24.
Odpowiedz cytując