Wyświetl pojedynczy post
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.11.2008, 21:31
kot napisał(a):Wyświetl post
...Pocieszające jest to, że już nawet najwięksi wrogowie wzmocnień a w tym i gotówkowych, sprzed letniego okienka transferowego, doszli wreszcie do wniosku, że - wzmocnienia Wiśle mistrzowskiej i pucharowej ( Wiśle Cupiała ) - były, są i zawsze będą niezbędne. Mam nadzieje, ze RN WK weźmie na siebie, honorowo, całą winę za tą rundę, mimo , że wina jak zwykle rozkłada się, także i w mniejszym stopniu, na resztę klubu. Tuż po zakończeniu letniego okresu transferowego, apelowałem do RN WK o podanie się do dymisji, gdyż Wisła nie da rady sprostać stawianym jej celom przez Cupiała. Pisałem wtedy do wszystkich kibiców z prostym przesłaniem - chcecie mieć stabilizacje na stanowisku trenera i w ogóle w klubie, to walczcie za Skorżę o wzmocnienia, bo one są równoznaczne ze stabilizacją klubu. RN WK wyliczałem, że straty wskutek zaniechań, będą do tych zaniechań niewspólmiernie większe, a dla Wisły zadłużonej, to rzecz najważniejsza i tak się składa, że równoznaczna z sukcesami sportowymi, bez których , finanse klubu jeszcze bardziej podupadną....
wierzysz w cuda? do tej pory nic nie wskazuje na jakiekolwiek racjonalne dzialanie RN.
za wyniki wedlug RN zawsze odpowiada trener. nie wazne, ze nie ma wzmocnien i nie ma kto grac - wyniki maja byc.

co do meczu to jedyny pozytyw to, to ze parchy znowu z nami nie wygraly.
reszta - dramat.
Ostatnio edytowane przez Coglin : 26.11.2008 o godz. 21:34.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując