Wyświetl pojedynczy post
emsi
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2008, 18:45
.:MEDALIK:. napisał(a):Wyświetl post
Korzystając z faktu, że Emsi się tutaj nagminnie wypowiada zapytam o film Martyrs. Widział może juz ktoś? Tylko nie piszcie, że warto, bo wiem, że warto.
Jak to wygląda od strony intensywności - na serio bije na głowe Inside?
Pozdro.
Nie widziałem ostrze pazury, bo choć co osoba to inna opinia, ale brutalnością przebija Inside, jestem bardzo ciekaw tej produkcji, a zaskoczeniem dla mnie, że prawdopodobnie pokażą ją w Polsce w kinach podobnie jak Eden Lake, cóż zapowiada się, że film nie przejdzie w mediach bez echa bo poziom brutalności, dla zwykłego widza podobno jest nieprzyswajalna (w Cannes publiczność niewprawiona w bojach z ekstremą wychodziła w trakcie zszokowana) niestety filmu nie widziałem ale czekam żeby obejrzeć w kinie póki co Medalik odsyłam cię do świetnej recenzji na Danse Macabre, tylko nie czytaj spojlerów bo można sobie zepsuć oglądanie.
I pozostaje nam czekać

Wojtek_Lok napisał(a):Wyświetl post
Przyznaj się, po której stronie walczyłeś? Byłeś w młodzieżówce punkowej czy metalowej?

Za młody byłem ale mieszkałem po stronie osiedla gdzie byli Metale i słuchałem potem też Metalu i miałem katane dżinsową z naszywką na całe plecy Helloween z okładką płyty Keeper of the seven Keys i chodziłem dumny jak paw bo mało kumplom rodzice pozwalali tak chodzić bo łatwo można było w tubę za to dostać i tak do dzisiaj uwielbiam niektóre kapelki Heavy jak Iron Maiden. A oprócz tego jak każdy dzieciak wtedy słuchałem Michaela Jacksona
Ostatnio edytowane przez emsi : 23.11.2008 o godz. 18:54.
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!