Powracajac do naszego meczu :
Bylo zle, i duzy wklad w takie a nie inne widowisko mialy warunki atmosferyczne. Mamy za slabych grajkow by ich umejetnosci w takich warunkach spadly maksymalnie o 5%. Gra szarpana ale dzieki temu duzo arytmii akcji, ktora dla mnie jest bardzo wazna gdy jest celowa a nie wymuszana, coz...dobre i to.
Kolejna bramka Cziniego, chlopak moglby byc krolem strzelcow, moglby ladowac po 3 bramki na mecz ale gdyby tak bylo, gdyby kazda swoja sytuacje lub chociaz co druga wykorzystywal, to by nie gral w polskiej lidze.
Kolejna asysta Iwanskiego, moze nie jest wirutozem pilki, ale odnalazl sie w Legii a to nie jest latwe bo kazdy chyba pamieta spalajacych sie zawodnikow po przejsciu do naszego klubu.
Mam nadzieje ze Leo da mu szanse w jakims meczu towarzyskim lub malo znaczacym. Sa lepsi ale na lawke powinien sie zalapac.
Mam nadzieje ze jakis frajer wykupi z Legii Radovica bo to co on wyprawia to juz nawet nie jest smieszne, to jest zalosne. Ryba lepiej sie spisuje od tego nurka.
Mnie tam takie informacje ciesza. Takie a nie inne ruchy transferowe Lecha czy innego zespolu Ekstraklasy spowoduja ze reszta musi tez polozyc wiekszy nacisk na transfery. Nie wiem czy to bedzie dobry zawodnik i jak sie zaprezentuje w Lechu ale wazne ze ta liga zaczyna wygladac tak jak powinna wygladac najlepsza liga w tak duzym kraju.
Byle nie przesadzac z Brazylijczykami i Hiszpanami