Wyświetl pojedynczy post
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.11.2008, 16:01
Amptiq napisał(a):Wyświetl post
Co do CoD'a 5 - zupełnie się z wami nie zgadzam. Po pierwsze gracie na piratach (wcale nie potępiam). Co do stabilności - sam nie miałem ani jednego problemu grając kilkanaście godzin w betę, ani dziś grając od 14 w pełną wersje. Co do misji w grze indywidualnej to się nie wypowiadam, bo nawet nie zacząłem. Ta gra jest (przynajmniej dla mnie) główinie do gry przez sieć, a single jest to tylko dodatek, jak ci internet siądzie.
Za to muli jest dobre. I nie mówcie że sie nie znam. Może super doświadczony nie jestem ale kilkaset godziń przeżyłem w takich grach jak CS, CoD 1, CoD:UO, CoD2 czy BF1942 i BF2.
Khy, Khy, Khy rozmawiasz z czlowiekiem ktorego jedyna gra piracka jest starenki Crusaders of might and magic a to dlatego ze w sklepach nie jest dostepna od kilku lat. Brzydze sie piractwem dlatego kupuje oryginalne gry. Dlatego tu twoja idea ze gramy na piratach (nie wiem jak kolega ktory wczesniej recenzowal ja) upada. Gralem przez siec i gralem przez single moge powiedziec przez to ze gra ssie ale to mysle ze nie za bardzo lubie gry osadzone w czasie drugiej wojny swiatowej. Nawet CoD4 nie podoba mi sie tak jak GoW ktorym do tej pory sie zagrywam. Ale jak to mowia - rzecz gustu.
Odpowiedz cytując