Amptiq napisał(a):

Co do CoD'a 5 - zupełnie się z wami nie zgadzam. Po pierwsze gracie na piratach (wcale nie potępiam). Co do stabilności - sam nie miałem ani jednego problemu grając kilkanaście godzin w betę, ani dziś grając od 14 w pełną wersje. Co do misji w grze indywidualnej to się nie wypowiadam, bo nawet nie zacząłem. Ta gra jest (przynajmniej dla mnie) główinie do gry przez sieć, a single jest to tylko dodatek, jak ci internet siądzie.
Za to muli jest dobre. I nie mówcie że sie nie znam. Może super doświadczony nie jestem ale kilkaset godziń przeżyłem w takich grach jak CS, CoD 1, CoD:UO, CoD2 czy BF1942 i BF2.
|
Khy, Khy, Khy rozmawiasz z czlowiekiem ktorego jedyna gra piracka jest starenki Crusaders of might and magic a to dlatego ze w sklepach nie jest dostepna od kilku lat

. Brzydze sie piractwem dlatego kupuje oryginalne gry

. Dlatego tu twoja idea ze gramy na piratach (nie wiem jak kolega ktory wczesniej recenzowal ja) upada. Gralem przez siec i gralem przez single moge powiedziec przez to ze gra ssie ale to mysle ze nie za bardzo lubie gry osadzone w czasie drugiej wojny swiatowej. Nawet CoD4 nie podoba mi sie tak jak GoW ktorym do tej pory sie zagrywam. Ale jak to mowia - rzecz gustu

.