Wyświetl pojedynczy post
impreza
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.11.2008, 12:58
dzwd napisał(a):Wyświetl post
Elo,mam takie pytanie.Otóż znalazlem kartę telewizyjną którą używałem bardzo dawno temu jeszcze za czasów mojego I kompa.Jest to karta PixelView,dość stara zaraz napisze dokładny model(ale karta z 1999 roku) znalazlem w necie do nij sterowniki,wpjołem ją do 16 pin. Windows wykrył ,zainstalowałem sterowniki i oprogramowanie(wszystko zgodne)podłączyłem kabel od kablówki i pojawił się obraz(poczywiście po wyszukiwaniu)ale obraz jest bardzo słabej jakości i nie ma dzwięku ,czy jest jakiś sposób na to aby obraz był lepszy i pojawił się dzwięk(mamgłośniki 5.1 Creativ'a)? plis o odp.Bez odbioru.
jak instalowałem kiedys kumplowi tuner tv, to po poczytaniu w internecie na ten temat okazalo sie ze przy wyszukiwaniu kanałów czasem warto ustawic na skanowanie dla innego kraju bo czesto sie zdarza ze sa pozamieniane ustawienia kanałów, to oczywiscie zalezy od oprogramowania, on akurat mial tuner Leadteka. Najlepiej znajdz w internecie czestotliwosci kanałow na jakiej nadaje twoj dostarczyciel kablowki i ustaw czestotliwosci ręcznie w opcjach i powinno byc ok, przynajmniej jak ja tak robilem to dzialało, bo wyszukiwanie czasem działa róznie ...
Powód: literówka :)
Ostatnio edytowane przez impreza : 16.11.2008 o godz. 13:00.
Odpowiedz cytując