Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2008, 00:02
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
orzeu widzę, że wg Ciebie lepiej uciec przed trudnym tematem? To też pewna metoda. Zarzuciłeś Obamie, że jest fatalny, że McCain jest lepszy od niego. Ale jakoś argumentów nie widzę. Ja w swoich komentarzach staram się opierać właśnie na rzeczowych argumentach, które Ty wyśmiewasz, bo nie masz własnych na rzecz McCaina. W czym konkretniejszy jest McCain od Obamy? Podam Ci jeden z konkretów Baracka- nie jest zwolennikiem wojen, co sam powiedział.
Po pierwszym zdaniu mam w zasadzie prawo nazwac cie glabem bo napisalem cos zupelnie innego i najwyrazniej nie zrozumiales banalnego przekazu. Ale sie powstrzymam.
Zatem drogi kolego nie mam czasu ani ochoty na zabawe w tzw. "argumenty" bo niby czego oczekujesz? Ze wystrzele ci tu z elaboratem na temat roznic programowych pomiedzy tymi dwoma facetami? Wszystkie roznice? Chyba kpisz. Ani mi to frajdy nie przyniesie, ani sadzac po tym jak niewiele zrozumiales nie widze sensu tego robic bo i tak nie zrozumiesz po raz kolejny. Poza tym, nie jesttem tuba McCaina zeby rzucac tu jakies "argumenty ktorych nie mam" ( ). Dodajmy, jakies wirtaulne argumenty na zaden temat bo zadnego nie bylo. I jak juz pisalem i jak nie zrozumiales wcale nie jest on bohaterem z mojej bajki.
Zdanie "Podam Ci jeden z konkretów Baracka- nie jest zwolennikiem wojen, co sam powiedział." pozstawie bez komentarza Piekne, zaprawde przepiekne
Czesc.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując