Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2008, 11:10
czesiu napisał(a):Wyświetl post
Bednarz jak sprzedaż Brozia to sie możesz pakować z R22. Aby zastąpić takiego zawodnika to będziesz musiał wydać z 15 mln E Sportowa jakość i wartość zespołu straci 90%, a to oznacza że Ciebie już nie ma, razem ze Skorżą. Ja Ci dobrze radzę upchnij komuś Cantoro i Baszcza, a Broziowi daj 500 tys. E bo to jedyne wyjście jakie masz.
niekoniecznie
Takie Le Mans (aktualnie 4 miejsce w Ligue1) kupiło przed sezonem za 2 mln euro Norwega Helstada (3-krotny krol strzelców ligi norweskiej, wiek 31 lat!)
Helstad zaimponował Francuzom łatwością dochodzenia do sytuacji strzeleckich, silnym strzałem z dystansu, przebojowościa w polu karnym, wysoką skutecznością.
Oczywiście to tylko przykład, że wcale nie 15 mln euro jest potrzebne bo taki Helstad nie miałby jak sadzę żadnych problemów z regularnym strzelaniem bramek w OE.
Inna sprawa ile tacy piłkarze zarabiają.
Jednak inny solidny norweski napastnik dobrze wyszkolony technicznie wcale nie musiałby być droższy w utrzymaniu od Brożka - powtarzam to tylko przykład i nie zycze Brozkowi odejścia, nadal nie wierze, że na Zachodzie Europy sobie poradzi
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując